23948sdkhjf

JFP vinder 10.500 kvm plejecenter og sender opgaver videre

Tingbjerg får indenfor et par år et nyt plejecenter i den butiksarkade, der skal rives ned på 'Ruten' i Tingbjerg. En bydel, som figurerer på den nationale ghettoliste.  

JFP har vundet opførelsen af det nye plejehjem på 10.500 kvm. 

– Vi er meget glade for opgaven og har arbejdet på projektet igennem længere tid. Samarbejdet forløber rigtig godt, og vi kan bidrage med vores ekspertise, ligesom vi har glæde af vores samarbejdspartnere i Københavns Kommune samt et højt kompetenceniveau i SAB, udtaler adm. direktør, Jesper Friis Poulsen fra JFP, i en pressemeddelelse fra Herning-firmaet. 

Ruten Plejecenter skal indeholde 120 boliger fordelt på 1- og 2 værelses boliger, og der bliver på øverste etage indrettet aktivitetscenter til plejecentrets beboere og ældre i lokalområdet. Erik Arkitekter er arkitekt og landskabsarkitekt på byggeriet, Rambøll er ingeniør, SAB er bygherre og Københavns Kommune er operatør/lejer. 

Projektet kommer til at koste 241 mio. kr., har Københavns kommune tidligere oplyst i en pressemeddelelse.

Udbyder projektet i fagentrepriser 

JFP er sammen med Innovater A/S delegeret bygherre og påtager sig dermed et større ansvar for byggeriets udbud, budget og detaljer. Igennem det seneste år, har der været afholdt en lang række møder, og nu er man så langt, at projekteringen er i gang.

I september udbydes projektet i prekvalifikation til underentreprenører, og til marts 2021 forventes byggeriet igangsat med JFP som delegeret bygherre/totalentreprenør.

Projektet udføres efter den delegerede bygherremodel, og JFP udbyder projektet i fagentrepriser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125