23948sdkhjf

Bæredygtigt studiehus udsmykkes

Inspirationen fra naturens former og strukturer er tydelig i No Titles stramt komponerede værker. Kunstneren med det borgerlige navn Thomas Petersen ser systemerne og skønheden i naturen, forvandler forgreninger og cellestrukturer til smukke værker og blæser det op i en størrelse, der fylder hele vægge ud.

I Det Favnende Studiehus, der snart indvies på Katrinebjerg i Aarhus, samler 66 vægmalerier fællesrum, trappeopgange og gangarealer til en meningsfuld helhed.

- Min ambition er at bruge vægmalerier til at skabe nye rum og flette fortællinger ind de rum, vi bor i, fortæller No Title i en pressemeddelelse.

- I det nye studiehus i Aarhus har jeg fået mulighed for at lave udsmykningen som en gennemført helhed, så man kan man sige, at de kommende beboere flytter ind i et kunstværk, tilføjer han.

Understøtter grøn profil
Arkitekterne Adept og Luplau & Poulsen har tegnet et studiehus med bæredygtighed i fokus. Bygningen er energioptimeret, har grønne tage, udvendig facadebeklædning af teglskaller, samt træespalier med slyngplanter på de indvendige gårdfacader. Og netop de udvendige grønne realer har været udgangspunktet for No Titles vægmalerier.

- De 45 vægmalerier og 21 etageangivelser skal ses som et samlet kunstværk med visuelle principper, der går igen igennem bygningen, så kunst og wayfinding hænger sammen, og så de grønne, rekreative gårdrum udenfor bindes sammen med de indvendige fællesrum, siger No Title.
Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126