23948sdkhjf

Han er ny markeds- og salgschef hos råhus-entreprenør

Premium Syscon har ansat 55-årige Henrik Burkal som ny markeds- og salgschef pr. 1. august. Det skriver Premium Syscon i en pressemeddelelse

Premium Syscon introducerede i 2019 introducerede det patenterede VST-råhussystem og interessen systemet, som kombinerer en meget høj grad af præfabrikation med in situ-støbning, er så stor, at virksomheden nu er klar til at tage hul på næste kapitel i udviklingen.

- Jeg får til ansvar at opbygge, videreudvikle og drive salget i Danmark med fokus på både bygherrer, entreprenører, investorer, udviklere, arkitekter og ingeniører. Det handler om at få os ud i markedet, opsøge opgaverne og få os ind på radaren så tidligt som muligt, samtidig med at der skal stilles mere skarpt på større og stærkere samarbejde parterne imellem, og det ser jeg enormt meget frem til, siger Henrik Burkal.

Han suppleres af Chief Operations Officer Christian Lundeborg:

- Jeg har kendt Henrik gennem mange år, og han kommer til os med den helt rette kombination af drive, faglig troværdighed og indgående kendskab til markedet. Vi glæder os over at have fået ham med om bord, så vi kan få videreudviklet Premium Syscon og indfri det enorme potentiale, som VST-systemet har for at løfte dansk råhus-byggeri.

Kender kundernes verden indefra

Henrik Burkal er uddannet bygningskonstruktør fra Byggeteknisk Højskole i Haslev i 1986, og har siden videreuddannet sig inden for salg og ledelse hos blandt andre Mercuri International og Henrik Pade & Partnere.

Han startede karrieren som projekterende hos et arkitektfirma i 1986, men skiftede tre år senere til en stilling som montagechef hos Gunnebo Protection. Siden da har han haft forskellige ledende stillinger i byggeriet, som oftest med fokus på markedet ved salg, rådgivning, udvikling og markedsføring. Blandt andet var Henrik Burkal 2011-2013 kundechef i MT Højgaard, 2013-2014 salgschef hos LM Byg og 2015-2017 markeds- og kundechef hos NCC.

Senest har han i 2017-2020 været markeds- og salgschef hos Bygcom.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14