23948sdkhjf
>

Arkil overtager NCC´s vejservice-aktiviteter

Arkil A/S har i dag indgået aftale med NCC-koncernen om at købe NCC´s vejservice-aktiviteter i Danmark i form af aktierne i selskabet NCC Road Services A/S.

- Vi ser frem til at byde de ca. 200 ansatte i NCC Road Services A/S velkommen som en del af familien i Arkil-koncernen, udtaler Jørgen Søndergaard, adm. direktør i Arkil, i pressemeddelelsen. 

- Vi kender NCC som en veldrevet og kompetent virksomhed med dygtige medarbejdere, og vi ser meget frem til at kunne udvide dette forretningsområde ved at kombinere den bedste viden fra vores egen og NCC´s organisation, tilføjer han.  

Aftalen tilfører både traditionelle vejservicekompetencer og mere specialiserede ydelser inden for fejning, afvanding og ukrudtsbekæmpelse, så Arkil i fremtiden kan levere flere konkurrencedygtige ydelser til et større antal kunder. 

Transaktionen går nu i en sædvanlig anmeldelsesproces hos konkurrencemyndighederne, og de to virksomheder vil, indtil dette er afsluttet, fortsætte som hidtil med hver deres separate organisation og branding.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.112