23948sdkhjf

JFP-selskab vinder boligprojekt og et nyt bekendtskab

JFP Murer & Tømrer har vundet hovedentreprisen på Viften II, 36 almene boliger på Arne Jacobsens Vej i Haslev i Haslev. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Viften II opføres som klyngehuse i størrelser fra 85 til 100 kvm og skal være med til at tiltrække børnefamilier til området. Der opføres fem klynger. Boligerne opføres som rækkehuse og er anden etape af i alt 68 boliger, som Flexbo Danmark opfører med Boligkontoret Danmark som administrator. 

Den 1. juli blev der taget første spadestik toæ byggeriet, blandt andet med deltagelse af formand for Teknik og Miljø i Faxe Kommune, Eli Jacobi Nielsen, som blandt andet brugte lejligheden til at fortælle, at mam har valgt at plante en folkeskov ved siden af bebyggelsen, som skal give natur og forskønnelse til området. 

Nyt bekendsskab på Sjælland
Direktør i JFP Murer & Tømrer, Mikkel N. Steffensen glæder sig over projektet og samarbejdet:: 

– Vi har lagt en strategi om at have en bred palette af projekter inden for offentlige-, støttede- og private byggerier. Viften II passer rigtig godt ind i portefølgen, siger Mikkel N. Steffensen og tilføjer: 

Læs også: JFP tager datterselskab med på DGNB-gylden boligopgave

– Samtidig er vi glade for, at vi er konkurrencedygtige og får mulighed for at samarbejde med en for os ny almennyttig boligorganisation. 

For 74 millioner boliger
Boligerne varierer fra to til fire værelser og findes i tre typer; A, B og C samt gavllejligheder. Boligarealet er i alt på 3.550 kvm. Dertil kommer et driftkontor på cirka 85 kvm og en depotbygning på cirka 240 kvm. 

Anskaffelsessummen for Viften II lyder på 74 mio. kr. 

Friis Andersen Arkitekter har været arkitekt på både denne anden etape, og første etape, som blev opført i 2018.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.25