23948sdkhjf

Tysk investor bygger for 150 millioner på Rømø

Den tyske storinvestor Überseeinsel GmbHs bud på udviklingen af Rømø Havn med turisme- service- og helårsboliger er netop blevet godkendt af Tønder byråd. 

Havneområdet, det tyske selskab vil udbygge, er knap 1,8 hektar, skriver Dansk Kyst‑ og Naturturisme i en pressemeddelelse. 

– Pladsen er strategisk vigtig på grund af den unikke placering på Rømø Havn, der blandt andet skaber gode betingelser for yderligere indtog i bl.a. offshore-branchen og vindindustrien, hvor Überseeinsel GmbH i forvejen er en særdeles aktiv aktør. Samarbejdet kan således skabe stærke synergier i forhold til erhvervsudviklingen på Rømø med stærk sammenhæng til både turist- og boligformål, der kan sikre livlig havneaktivitet på alle tider af året, siger vicekommunaldirektør i Tønder Kommune Keld I. Hansen. 

Überseeinsel GmbH er foruden udviklingsprojektet på Rømø Havn i gang med stort byudviklingsprojekt i Bremen samt øen Borkum. 

Byggeriet forventes at gå i gang omkring årsskiftet. 

Tysk blik på Danmark
Ifølge det tyske ejendomsudviklerfirma Robert C. Spies i Hamburg, der har bistået parterne med rådgivning gennem processen, er det ikke usædvanligt, at tyske investorer retter blikket mod Danmark. 

- For investorer, især inden for turistsegmentet, er Danmark et meget stabilt marked med høj grad af dynamisk udvikling og et stort fremtidspotentiale - især på grund af den ændrede fritidsadfærd, hvor mange i højere grad fokuserer på kortere og oplevelsesorienterede ferier, siger Andreas Fuchs, Managing Director of Robert C. Spies Projects & Development, og fremhæver især ét område, hvor det danske potentiale er særligt stort: 

- I Danmark er temaorienterede hotelkoncepter og resorts stadig underrepræsenteret, og her ser vi et stort udviklingspotentiale for tyske operatører og investorer.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125