23948sdkhjf

Spa og udsigt til de ældre – lokal entreprenør bygger friplejehjem i Horsens

Casa er totalentreprenør på et Svanemærket friplejehjem, som AP Pension opfører ved Buchwalds Bro i Horsens. Nu har pensionsselskabets datterselskab, AP Ejendomme, så fundet en lejer til lokalerne; Danske Diakonhjem. 

Det skriver AP Pension i en pressemeddelelse.

Det kommende friplejehjem ved Buchwalds Bro kommer til at bestå af i alt 75 boliger fordelt på seks etager. 55 af boligerne har to værelser, mens de sidste 20 kommer til at have tre værelser. De kommende beboere på friplejehjemmet får blandt andet adgang til spaområde og fællesaltaner på alle etager. 

I forbindelse med friplejehjemmet etableres desuden et produktionskøkken, personalerum, aktivitetssal og øvrige fælles- og servicearealer. Det samlede areal på friplejehjemmet er 7.600 kvm opført i seks etager.

Med Svanemærkningen kommer friplejehjemmet til at leve op til bygningsreglementets skrappeste krav. Ligesom byggematerialerne skal leve op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer, og materialerne skal senere kunne genanvendes. 

Forløber alt som forventet er friplejehjemmet er opført af Casa i slutningen af 2021.

I alt 18.000 kvm til boliger og erhverv
Buchwalds Bro, som er del af
et større erhvervs- og boligområde Casa har udviklet og opfører i Horsens, omfatter boliger og friplejehjem på samlet 18.000 kvm.

I den vestlige bygning på 6.400 kvm opføres 70 lejeboliger. 

De 75 plejeboliger med diverse fællesarealer - samlet 7.600 kvm - opføres i den miderste bygning.  

Den østlige bygning er et højhus på 14 etager med 38 ejerboliger og et samlet areal på 4.000 kvm. I stueplan etableres erhvervslejemål.

Arkiteke på Buchwalds Bro er Arkitema, mens Niras er tilknyttet som ingeniør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141