23948sdkhjf

Juul Frost Arkitekter udpeger ny leder og to nye partnere

Tegnestuen Juul Frost Arkitekter henter Line Stybe Vestergaard og Philip Krogh ind i partnerkredsen, og de får henholdsvis ansvar for urbanitet og landskab samt det nordiske marked. Begge har hidtil været associerede partnere. 

– Deres kvalifikationer og personlige egenskaber, særligt deres evne til at fremme tværfaglige og internationale samarbejder, er højt prioriterede. Med de to nye ansvarsområder ønsker vi at definere os selv som et arkitektfirma ikke bare med skandinavisk, men nordisk forankring og understrege by- og landskabsarkitekturens rolle, fortæller founding partner, Flemming Frost, i en pressemeddelelse fra det københavnske arkitektfirma.

Samtidig med udvidelsen af partnerkredsen er nuværende partner Søren Askehave blevet udpeget som tegnestueleder. Han får ansvar for samarbejdet mellem tegnestuens 30 medarbejdere med forskellige fagligheder, der er organiseret i tre udviklingsafdelinger; By + Rum + Landskab, Bygning + Bebyggelse og Forskning + Udvikling.

Partnergruppen består fremover af grundlæggerne Helle Juul og Flemming Frost samt Christian Hanak, Søren Askehave og nu også Line Stybe Vestergaard og Philip Krogh.

De nye partnere 

Line Stybe Vestergaard, Landskabsarkitekt MAA og MDL, uddannet fra Arkitektskolen Aarhus, Institut for By & Landskab i 2011, bliver partner med ansvar for udviklingen af Juul | Frost Arkitekters By + Rum + Landskabsafdeling samt klima- og bæredygtighedsprofil. Line Stybe Vestergaard, der har været ansat hos Juul Frost Arkitekter siden 2007, skal sikre den fortsatte kreative udvikling af tegnestuens kompetencer indenfor sociale, urbane løsninger og landskabsarkitektur med rekreativ klimatilpasning, bæredygtighed og høj biodiversitet i centrum. 

Philip Krogh, Arkitekt MAA, uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2007, bliver partner med ansvar for tegnestuens projekter på det Nordiske marked. Philip har flere års international erfaring og har hos Juul Frost Arkitekter været sagsarkitekt og projektleder på hovedparten af tegnestuens svenske byggerier. Aktuelt er han ansvarlig for arkitektfirmaets svenske projekter og tegnestuens strategiske satsning på bæredygtigt byggeri i CLT og træ.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125