23948sdkhjf

NOMINERET TIL BYGGERIETS ARBEJDSMILJØPRIS:

Diamantklinger løfter arbejdsmiljøet

Norton Clipper’s Pro Silencio-klinger fra Saint-Gobain Abrasives A/S, der reducerer støjen op til otte gange i forhold til konventionelle klinger, er nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2020.

”Med dette nye konkurrencedygtige produkt møder vi de stadig stigende krav, der stilles til arbejdsmiljø for brugeren,” forklarer Erik Møller, salgschef hos Saint-Gobain Abrasives A/S. Erik Møller uddyber:

”Vi har udviklet klingerne både for at sikre håndværkerne, og de øvrige der færdes i bybilledet et miljø med mindre støj. Klingerne, der stadig kan løse de krævende opgaver, reducerer støjen op til otte gange i forhold til konventionelle klinger.”

Serien af PRO BETON SILENCIO kan for eksempel bruges i boligområder, bymidte, omkring skoler, plejecentre, hospitaler og andre støjfølsomme områder.

Reducerer støj op til otte gange

En Ø125mm klinge monteret på batteridrevet én-håndsvinkelsliber reducerer støjniveauet med 35,46% (-4,5dB(A) og med 50% (-3dB(A) gældende for 220V~.

Er klingen Ø230mm reduceres støjniveauet ved skæring i beton med vinkelsliber med 33% (-5,1dB(A). For klingen i Ø350mm (anvendt på skæreborde) reduceres støjniveauet med 12,5% (-9dB(A).

Ny teknologi bag klingerne

Klingerne er fremstillet med brug af i-HD, som er en nyteknologi, der sammenføjer diamantsegmentet til selve stambladet. Teknologien kommer til at afløse den tidligere
revolutionerende lasersvejsning, som blev opfundet af Norton i 1982.

”Vi er enormt stolte af at Norton Clipper’s Pro Silencio- klinger er nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2020,” fortæller Erik Møller.

Klingerne er testet og certificerede på det eksterne testcenter; LUXCONTROL i Luxembourg.

OM SAINT-GOBAIN ABRASIVES A/S:
Saint-Gobain Abrasives A/S, der er førende producent af skære- og slibematerialer, har siden 1937 produceret diamantværktøj og- maskiner. I 2019 var man den stolte medstifter af - og nu aktivt medlem i SEAM - et initiativ, som samler styrkerne med andre slibeproducenter for at implementere fælles mål og støtte bæredygtig vækst i produktion og distribution. www.s-g-a.dk/
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14