23948sdkhjf

Maskinerne sætter kurs mod Femern

Der er overalt stor interesse for at komme i betragtning til arbejdet på Femern-forbindelsen, og mange vælger at etablere sig i området, hvis de ikke allerede er der

Den lokale entreprenør MSE, der bor i Nørre Alslev på Falster, har ikke langt til det kæmpestore Femern-projekt. Han har heller ikke langt til den store opgave med den nye Storstrømsforbindelse, samt fjernelsen af den gamle forbindelse. Så han bor sådan set midt i et smørhul, når det gælder store arbejder i de kommende år. Og han er allerede i gang - og har været det i et stykke tid.

Har købt Hitachi
Han har også været på indkøbstur, og skal det formentligt igen, hvis opgaverne kommer ind som han håber på.Andre etablerer sig i området, og det gælder alle typer af virksomheder, som gerne vil have en del af kagen. Det gælder firmaer, der kan levere skurbyer og pavilloner, udlejningsfirmaer der har maskiner til udlejning, og det gælder kranvirksomheder, som øjner muligheder.

Det bliver hektisk
Og der er ingen tvivl om, at de kommende år bliver hektiske på Lolland og Falster. For det er uden tvivl det de to største anlægsprojekter nogensinde i det område, og det vil give god beskæftigelse for både virksomheder og maskinerne.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156