23948sdkhjf

Renovering bygger på social indsigt

Ud over kompetencer og erfaring handler succesfuld renovering af bygninger også om at tage hensyn til de beboere, som er i bygningerne. Det har de forstået hos CASA A/S, der på få år har markeret sig som en skarp aktør i branchen.

"Mange beboere er stadig til stede i byggeriet,
når det bliver renoveret. Derfor er det ekstremt
vigtigt at tage hensyn og forstå deres behov"
Brian Popp direktør for renovering Vest i CASA

De 335 lejligheder i Beringsgaarden afd. 3 og 4 i Horsens gennemgår en grundig renovering. CASA har hovedentreprisen, som omfatter nye altaner, badeværelser, køkkener, og installationer. De 48 lejligheder etableres som nye taglejligheder.
”Renoveringen af Beringsgaarden blev udbudt i to omgange, og vi var heldige at vinde dem begge og fortsætte det gode samarbejde med de andre aktører,” fortæller Brian Popp, der er direktør for renovering Vest i CASA. Han understreger, at hemmeligheden bag succesfuld renovering handler om at have de rette kompetencer, erfaring og ikke mindst en social indsigt.
”Mange beboere er stadig til stede i byggeriet, når det bliver renoveret. Derfor ekstremt vigtigt at tage hensyn og forstå deres behov,” siger Brian Popp.

Opgaver i hele landet
CASA renoverer især almene boligbyggerier, men også offentlige institutioner og erhvervsbyggerier.
Virksomheden har stor erfaring med projektudvikling samt nybyggeri inden for bolig, erhverv og undervisning. Lige nu er CASA, der også står bag renoveringen af det tidligere statsfængsel i Horsens, involveret i store renoveringsprojekter i København, Aarhus, Odense, Horsens og Vejle. CASA har de senere år oprustet og styrket indsatsen fra baserne i Horsens og Søborg. Som entreprenør bygger CASA med eksterne håndværkere som partnere på en række projekter. Virksomheden er relativ ung, startet op for 14 år siden, og er siden på rekordfart blevet en af de største danske entreprenørvirksomheder.
”Vi er på mange måder en traditionel entreprenørvirksomhed båret af traditionelle værdier og med en flad organisation. Vi er imidlertid en ren styringsentreprenør, og det er en styrke, da det giver os friheden til at ansætte de rette folk, hvor de er. Vores interne kompetencer og processer sikrer kvaliteten, og vi har desuden mange gentagne samarbejdspartnere,” beretter Brian Popp. Entreprenøren har en fast stab på 200 erfarne byggefolk og specialister samt tilknyttede, betroede samarbejdspartnere og fagentreprenører. ”Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle bygherrer, uanset om der er tale om renovering eller nybyg; bolig, offentligt eller erhverv,” fastslår Brian Popp.

OM CASA A/S
CASA er projektudvikler og hoved- og totalentreprenør
med landsdækkende aktiviteter.
Virksomheden udvikler, opfører og renoverer alle former
for fast ejendom.
Omsætningen for 2019 lå på 2,6 mia. kr.
CASA arbejder over hele landet og har kontorer i Horsens
og Storkøbenhavn (Søborg).
www.casa-as.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156