23948sdkhjf

Aarhus-installatør udvider mod vest

Lokalt tilhørsforhold og familie spiller ind, når den aarhusianske elinstallatør NMT El-Service åbner afdeling nummer tre. I spidsen for den nye afdeling på Dalgas Allé i Herning står elinstallatør Martin Søndergaard. 

Fakta: NMT El-Service

NMT El-Service, drevet af Niels Martin Thomsen siden 2005, har knap 20 medarbejdere, hovedkontor i Risskov ved Aarhus og afdelingskontorer i Ebeltoft og Herning.

Virksomheden beskæftiger sig med alle typer af elopgaver hos private, virksomheder og offentlige institutioner.

Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse. 

– NMT El-Service har primær base i Aarhus, men via Martin Søndergaard og hans lokale netværk er vi blevet involveret i flere og flere elinstallationsopgaver i Herning-området, fortæller Niels Martin Thomsen, indehaver af NMT El-Service om baggrund for etableringen af den nye afdeling. 

Ud over hovedkontoret i Aarhus har firmaet også en afdeling i Ebeltoft. 

Martin Søndergaard har siden 2018 været ansat som i firmaet, og efter en årrække i Aarhus er han for nylig flyttet tilbage til hjemegnen i Lind ved Herning. 

I forbindelse med opstarten i Herning har Martin Søndergaard indledt et samarbejde om installationskunder med sin bror, Peter Gundorph, som driver virksomheden Varme, ventilation og blik v/Peter Gundorph i Herning og ifølge Martin Søndergaard allerede har et allerede et solidt kundekartotek.

Opgaverne i den nye ordrebog skal komme fra private kunder, mindre erhvervsvirksomheder samt ejere og udlejere af ejendomme.  

NMT EL-Service ApS
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 6,4 5,5
Driftsresultat -0,1 0,3
Resultat før skat -0,1 0,3
Årets resultat -0,1 0,2
Aktiver 6,2 5,9
Egenkapital 2,7 3,3
Gns. antal beskæftigede 17 15
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125