23948sdkhjf

Udlejer køber stort ind til Vestkyst-afdeling

| Af Torben Sigh | Tip redaktionen om en historie

Udlejningsvirksomheden Lohke har købt i alt 18 nye maskiner hos Scantruck til deres nyåbnede afdeling

Da Lohke Materieludlejning as blev etableret i 2006, var fokus på sjællandske kunder. Med afdelinger i først Hvidovre og i årene derefter også Hedehusene og Hillerød fik udlejningsfirmaet skabt et solidt fundament for at servicere danske virksomheder med materiel.

Nu har firmaet taget endnu et skridt med etableringen af en afdeling i Esbjerg, som slog dørene op i februar. En ny afdeling kræver også nye maskiner, og derfor tog firmaet på indkøb hos Scantruck, hvor de købte i alt 18 entreprenørmaskiner fra Manitou, Weycor og Komatsu.- Der er helt sikker et stort potentiale i Esbjerg. Vi kan tilbyde et fuldt program og har nogle af de mest moderne, sikre og holdbare maskiner i branchen, siger Kent Nielsen, afdelingsleder for Lohke i Esbjerg.

Selv om afdelingen på Østre Gjesingvej i Esbjerg er ny, er det en rutineret og maskinerfaren stab, som driver den. Kent Nielsen har 21 års erfaring i udlejningsbranchen, og hans øvrige tre medarbejdere har ligeledes en lang historik i branchen.

- Vi skal varetage og dække behovet for udlejningsmaskiner og -udstyr for erhvervskunder i Jylland og på Fyn. Uanset om man er en mindre, mellemstor eller større virksomhed med aktiviteter inden for byggeri og anlæg, har vi de maskiner, som de mangler for en kortere eller længere periode, siger Kent Nielsen.

- Hvad vi ikke har hjemme, finder vi til kunden, og vi siger sjældent nej til kunderne. Selv om det måske er et stort område, vi skal dække, har kunderne allerede fundet os, og vi opretter nye kunder dagligt, tilføjer han.

Læs også: Manitou styrker den grønne profil

Samarbejde gennem flere år
Sammen med sin kollega Niels Peter Dahlgaard udfærdigede Kent Nielsen den indkøbsseddel med maskiner og udstyr, som den nye afdeling skulle have klar fra åbningsdagen.

Den involverede i høj grad Scantruck A/S i form af 14 Manitou maskiner fordelt på ti lifte, tre teleskoplæssere og en enkelt truck, samt tre Weycor læssemaskiner og en Komatsu læsser.

En velovervejet investering, understreger Kent Nielsen:

- Scantruck har leveret til Lohke i flere år. Vi kender deres maskiner og kender Scantrucks montører. Investeringerne hænger også sammen med de løbende udgifter til vedligehold og reparationer af maskinerne, siger afdelingschefen.

Læs også: Maskinstyring - nu også i volumenmodeller

Efter hver udlejningsperiode løber afdelingens mekanikere maskinen igennem. Den bliver spærret for ny udlejning, hvis den skal udbedres, og alle reparationer og udbedringer noteres i et centralt system. Det er afgørende for en god udlejningsmaskine, at den snarest efter returnering er klar til en ny lejeperiode.

Holdbart mærke
- For os er en god maskine en maskine, som kan holde til at blive brugt. Den skal kunne knokles med og skal holde til udfordringerne. Udlejningsmaskiner bliver kørt hårdt af kunderne og nogle gange også forkert. Vi tilbyder altid kunderne en instruktion i korrekt anvendelse af maskinen eller udstyret, før de lejer, men alligevel kan der ske skader på maskinerne. Alt kan gå i stykker ved forkert brug, men Manitou, Komatsu og Weycor er gode maskinmærker, som er meget holdbare, konstaterer Kent Nielsen.

Hurtigt assistance i hele landet
For at sikre at maskinerne hurtigt er klar igen, har Lohke i Esbjerg tilvalgt en serviceaftale med Scantruck. Derved er de sikret hurtig assistance ved nedbrud af maskinerne.

- Scantruck har mange montører fordelt over hele landet, og ligeledes helt lokalt hos os. Min erfaring er, at der sker noget med det samme, når vi kontakter dem, siger Kent Nielsen, der selv er uddannet entreprenør-maskinmekaniker.

Læs også: Intelligent maskincenter åbner i Ringsted

- Jeg har arbejdet med Manitou, Komatsu og Weycor (tidl. Atlas) i næsten alle de år, jeg har været i udlejningsbranchen, og der er meget sjældent problemer med dem. Der er meget sikkerhed indbygget i Scantrucks maskiner, og vores erhvervskunder ved, hvad deres maskiner kan, og derfor er de populære, siger Kent Nielsen.

Ejertrio i et stærkt team
Det er Lohke Materieludlejnings tre direktører og ejere, Carsten Lohmann, Lars Lohmann og Peter Kew, der har stiftet firmaet, og det er stadig dem som ejer og driver virksomheden i dag - i øvrigt sammen med et stærkt og erfarent team - som de alle dage har kaldt Team Lohke.

Firmaets adm. direktør, Carsten Lohmann sagde ved åbningen af afdelingen til Licitationen:

- Det er en del af en naturlig udvikling for os, at vi nu åbner den første afdeling i Jylland. Vi er en mellemstor virksomhed, som i dag ikke er så kendt i det jyske, men en del af vores jyske kunder har et stigende ønske om vores tilstedeværelse. Vi håber, at vi kan leve op til forventningerne, og det vi fortsat godt vil være kendt for. Vi arbejder hver dag for at yde en god service og en personlig betjening, så vores kunder både føler sig godt behandlet, værdsat og ikke mindst hørt.

Hold dig opdateret med Licitationen

Ja, jeg accepterer Nordiske Mediers betingelser og kommunikationsvilkår

Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online

Kommentarer (0)

Byggerijob

Forsiden lige nu

Bag facaden på TV-inspektion

Det er avanceret teknik, der sidder i bilerne, når der udføres TV-inspektion. Det kræver uddannelse og indsigt

Fra bryggeriarbejder til CAT’ens værn

Bryggeriet blev skiftet ud med et liv som selvstændig med egen maskine

Helt elektrisk i helt ny grøn afdeling

Transportvogne og håndholdte maskiner kører på batteri i OKNygaards Glostrup-afdeling

Udlejer køber stort ind til Vestkyst-afdeling

Udlejningsvirksomheden Lohke har købt i alt 18 nye maskiner hos Scantruck til deres nyåbnede afdeling

Priserne på brugte mindre maskiner stiger

Auktioner på mindre entreprenørmaskiner viser en tendens til stigende priser, fordi især Sydeuropa ikke kan levere i øjeblikket

Nyhedsbrev

34.832 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Annoncér i nyhedsbrevet
Se det seneste nyhedsbrev.

Renoveringsekspert med høj grad af egenproduktion

Online Avis Arkiv

JCB udskiller landbruget til ny importør

Følsom natur og store maskiner går hånd i hånd

Knudsgaard viser muskler inden for plejehjem, institutioner og sundhedsområdet

Robust Manitou i ingenmandsland

En Manitou MLA 3-35H skal klare vintertjeneste og praktiske opgaver hos DOT A/S

Sætter rekord med 130 tons bore-kæmpe

Kæmpestor Liebherr-maskine til Hercules Fundering kan bore huller med diameter på tre meter. Det er den største, importøren nogensinde har leveret

Maskinstyring til mindre maskiner har manglet

Ekspertpanel

Fjernsupport af styresystem via mobilen

Engcon opgraderer DC2-styresystemet for at opnå bedre kompatibilitet, og supporten bliver mere effektiv, hvilket viser sig at være en kæmpefordel i forhold til coronaen

Investerer i nye semi-mobilkraner

Tilbagegang på bundlinjen for MTH-datter

Det blev til en tilbagegang for udlejningsselskabet Ajos i 2019, men året har også været præget af omlægning - med pæn aktivitet

Forskning skal klarlægge brugen af eldrevne maskiner

Forskningsprojekt af NCC og Loxam skal afprøve brugen af eldrevne arbejdsmaskiner på stort renoveringsprojekt i Albertslund

De nye OPTIMUM-moduler fra Mobilhouse reducerer CO2 på byggepladser voldsomt

Nye gravemaskiner fra Kubota

Tre nye modeller i mediumklassen fra Kubota er på banen, hvoraf den danske importør især venter sig meget af de to af modellerne

Maskinimportør reducerer resultat i 2019

Det blev til nedgang i top og bund for H.P. Entreprenørmaskiner A/S i 2019, i forhold til året før, men det til trods har selskabet fortsat et fornuftigt indtjeningsniveau, der ligger på niveau med tidligere år

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Automatisk tællersystem til butikker med skydedøre

VS Automatic A/S har nået det højeste PRO Partner niveau

Optimering til tømning af Omrins nedgravede containere

FRIIS & MOLTKE prækvalificeret til Circle House

HVORFOR bruge træelementer?

Kåret som Eliteleverandør 2020 til det offentlige

Leveringsklare brugte maskiner fra Løwener

Vi fejrer en rund fødselsdag ...

NOS A/S udfører test og eftersyn

Milwaukee Lagersalg

NYHED: Automatisk adgang til hele vores webinar-bibliotek!

Højdejusterbar dobbeltarbejdsplads

AutoCAD: Gode muligheder for opgradering af kompetencerne

Undgå maskinnedbrud og overophedningsskader!

Hold styr på dokumentationen på løftegrejet med CS-Portalen

Aircold Komfortkøling - Opnå et behageligt indeklima!

Nu stråler Brøndby Sejlklub igen som solen

Har jeres pladsbehov ændret sig?

Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Vil du have 3 års garanti på dit elevator- eller liftanlæg?

Brugte kranløsninger hurtig levering billig pris

Hold dig opdateret med Celsa News

Kåring af Årets skolebyggeri 2020 - stem på din favorit

Lad os skabe varmen og forlæng sommeraftenerne!

Håndspritstander incl håndsprit - se her ;)

Send til en kollega

0.203