23948sdkhjf

Jyske rastepladser får nye toiletbygninger

Inden sommerferien står nye toiletter klar til trafikanterne ved Hurup og nord for Viborg

Inden længe får trafikanterne i Midt- og Nordvestjylland bedre muligheder for at træde af på naturens vegne.

I den kommende tid anlægger Vejdirektoratet to nye toiletbygninger i denne del af landet. Toiletterne skal ligge ved rastepladserne Draget på Rute 11 syd for Hurup og Toogaarddal på Rute 13 nord for Viborg.

Mangel på flere ruter
- Adgang til toiletter er en afgørende del af den service, vi ønsker at give trafikanterne på hele det overordnede vejnet. Vores analyser har vis, at der har manglet toiletbygninger på henholdsvis rute 11 og rute 13, og derfor har vi besluttet at anlægge nye toiletter dér.

Det forklarer områdechef Gertrud Knudsen fra Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Der bliver tale om nye og moderne toiletbygninger med inventar i rustfrit stål. En af deres kvaliteter er den markante anvendelse af dagslys, der er knyttet til deres udformning. De er udstyret med store vinduespartier, der lukker lyset ind i bygningerne. Det er erfaringen, at brug af dagslys i indretningen giver øget velbefindende hos brugerne og reducerer risikoen for hærværk.

Opførelsen af toiletbygningerne er netop sendt i udbud. Når der er fundet en entreprenør, går anlægsarbejdet i gang. Det er planen, at de nye toiletter står klar til trafikanterne, inden ferietrafikken begynder med skolernes sommerferie.
brahe

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125