23948sdkhjf

Eltavleproducent bygger til: - I dag havde jeg nok ventet

Byggeriet skrider frem den sydjyske producent af eltavler Pro Automatic. Hele 3000 kvadratmeter er ved at blive lagt til de i forvejen 6200 kvadratmeter, der udgør virksomhedens rammer i Holsted.

Spaden blev sat i jorden i januar, men corona har nu givet byggeprocessen en snert af dårlig timing, fortæller Michael Schrøder.

- Havde du spurgt mig i dag, havde jeg nok ventet med byggeriet. Der er megen usikkerhed i forhold til, hvad corona-epidemien trækker med sig, og hvor længe den varer. Men beslutningen om byggeriet har været truffet længe, så det er ikke noget, man bare lige stopper, siger Michael Schrøder, der er direktør i Pro Automatic.

Han uddyber, at der ikke har været problemer med selve byggeprocessen eller finansieringen under corona.

- Det handler alene om usikkerheden i, hvordan verden ser ud inden for nærmeste fremtid, siger Michael Schrøder.

Brug for mere plads
Byggeplanerne kommer efter lang tid med travlhed og øget efterspørgsel, fortæller han.

- Vi har i længere tid haft brug for mere plads for at efterkomme en stigende efterspørgsel og for at kunne levere til tiden. Så måtte vi jo i gang med byggeriet, siger Michael Schrøder.

I første omgang skal en ny produktionshal på 1200 kvadratmeter stå klar til sommer, mens 1800 kvadratmeter ny administrationsbygning efter planen er klar til november.

- Den nye ekstra plads gør også, at vi får optimeret logistikken, så vi kan producere mere optimalt, siger Michael Schrøder.

 Pro Automatic har 140 ansatte fordelt på afdelingerne i Holsted og Albertslund.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143