23948sdkhjf

Siedle skaber helhjertede forbindelser

Med rødder helt tilbage til midten af 1700-tallet har tyske Siedle repræsenteret kvalitet og innovation i 270 år – dyder, som kombineres med et skarpt fokus på bæredygtighed, design og brugervenlighed, når Siedle i dag udvikler og producerer løsninger, som er blandt de førende på markedet inden for dør- og bygningskommunikation.

Historien om Siedle starter i midten af det 18. århundrede, hvor Mathäus Siedle begyndte at støbe messingdele til produktion af ure på sin gård i sydtyske Schwarzwald. Mere end 100 år senere etablerede hans oldebarn, Salomon Siedle, et nyt forretningsområde, da han i 1887 startede med at fremstille telefoner, og i 1935 introducerede Siedle en helt ny opfindelse: Porttelefonen Portavox, som var den allerførste af sin art.   

Moderne og miljøvenlig produktion

I dag er Siedle en hightech-virksomhed med et moderne produktionsapparat i Schwarzwald, som er området, hvor det hele startede, og hvor folk altid har været anset som ambitiøse slidere og flittige håndværkere. På baggrund af digitalt styrede produktionsmaskiner, velfunderet viden og traditionel håndværkskunst produceres serie- og enkeltemner i kompromisløs kvalitet.

”Siedle har været made in Germany på egne produktionsfaciliteter siden 1750. Vi løser stadig mere end 80 procent i egenproduktion, og det er ikke blot med til at sikre en høj kvalitet, men også en forsvarlig og bæredygtig produktion,” siger Allan Mikkelsen, salgschef hos Siedle Nordic A/S.

 ”I dag er der en tendens til, at tingene bare skal gå hurtigt og være så billige som muligt, men i Siedle arbejder vi målrettet på at skabe ordentlige arbejdsrammer og reducere miljøpåvirkningen via energisparende produktion, ansvarlig affaldsstyring og anvendelse af materialer med lang levetid,” fortsætter han.

Skræddersyet til bygning og bruger

Ordentlige produktionsforhold og kvalitetsmaterialer står ikke alene. Med mere end 100 nationale og internationale designpriser har Siedle fokus på at kombinere elegant design med meningsfyldt materialitet og gennemtænkt funktionalitet, således at løsningen er et ideelt match med både bygning og bruger.

”Vi arbejder tæt sammen med arkitekter og tager udgangspunkt i hele indgangspartiet i forhold til farver, materialer og stil, når vi skal finde frem til den rigtige løsning. Derudover prioriterer vi intuitiv betjening af kompleks teknik, så brugerne oplever barrierefrihed i form af entydige symboler, store taster og klare kontraster,” siger Allan Mikkelsen.

OM SIEDLE:

  • Fra at være pionerer inden for dørtelefonanlæg har Siedle udviklet sig til innovativt førende inden for bygningskommunikation. Siedles anlæg anvendes over hele verden – i små̊ og store beboelsesejendomme, virksomheder, klinikker, koncertbygninger, museer m.m.
  • Et Siedle-anlæg følger sin ejer i årtier. Virksomhedens store sortiment af reservedele og omfattende service sikrer anlæggenes funktionsevne og bevarer deres værdi i meget lang tid. Det er desuden muligt at koble ny teknologi og smartphone-applikation på Siedle-systemer helt tilbage fra 1970’erne.
  • Siedle Nordic repræsenterer Danmark, Sverige, Norge og Finland, hvor 20 erfarne medarbejdere hjælper med at realisere individuelle kundeønsker, yder teknisk support og sørger for en hurtig og problemfri levering. Hovedsædet i den nordiske filial er beliggende i Hvidovre.

Læs mere på www.siedle.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093