23948sdkhjf

Første spadestik til Bering-Beder vejen

Der bliver ingen officiel markering af første spadestik på grund af corona-smittefare, men nu går M.J. Erikson altså i jorden og påbegynder den 12 kilometer lange Bering-Beder vej i Aarhus syd.

Corona-situationen har desværre aflyst den officielle markering af første spadestik på Bering-Beder vejen, men arbejdet skrider stadig planmæssigt frem. Kontrakten med entreprenøren er netop underskrevet. Det bliver M.J. Eriksson, der skal anlægge den nye vej. 

- Det er en milepæl, at vi har underskrevet kontakten, og maskinerne ruller ind i løbet af de næste par dage. Projektet er selvfølgelig blevet noget udfordret af Corona-situationen, men både vi og entreprenøren holder skruen i vandet, så godt vi kan, fortæller Carsten Thomsen, projektleder for Bering-Beder vejen, Teknik & Miljø i Aarhus Kommune, i en pressemeddelelse.

Det er ønsket om bedre fremkommelighed, der ligger til grund for den nye vej. Bering-Beder vejen strækker sig fra Torshøjvej i vest til Beder Landevej i øst og forbinder på den måde den sydlige del af Aarhus Kommune. Vejen vil – sammen med E45 og Djurslandsmotorvejen – danne tredje ring om Aarhus.

M.J. Eriksson er ved at udarbejde en detaljeret anlægsplan, der beskriver, hvordan byggeriet gribes an. Selvom Corona-situationen har besværliggjort projektet og formentlig vil fortsætte med det, så forventes Bering-Beder vejen fortsat at være klar til de første biler ved årsskiftet 2022/23.

FAKTA OM BERING-BEDER VEJEN

  • 12 km ny vej i Aarhus syd
  • Vejen løber fra Torshøjvej i vest til Beder Landevej i øst
  • Sammen med den jyske motorvej og Djurslandmotorvejen vil vejen danne en Ring 3 rundt om Aarhus
  • Vejen skal sikre en bedre fremkommelighed i den sydlige del af Aarhus Kommune
  • Vejen forventes færdig i slutningen af 2022
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126