23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Hold på vandet eller renover nu

Flere økonomer sætter i Berlingske tirsdag spørgsmålstegn ved, om det nytter at droppe anlægsloftet. Deres pointe er, at når man har forsøgt det før, satte det ikke nok gang i økonomien, fordi der går for lang tid fra beslutning til udførelse.

Der er dog projekter uden lange sagsbehandlingstider. Andre projekter er godkendte og mangler blot et "go". Som rigtige bygninger til erstatning for midlertidige.

Nu har jeg spillet en del fodbold, og man lærer ydmygt at sætte pris på, når blot der er varmt vand bagefter. Alt er fra 1970, eller før, og det bærer man over med, men standarden bør vel være, at det basale fungerer.

Samme gælder svømmehaller. Jeg ved godt, at det er dyrt at renovere her, men det bliver næppe billigere af at vente. De to eneste svømmehaller i eksempelvis rige Rudersdal Kommune er slidte og trætte.

Og så er der toiletterne. Hvorfor holder så mange børn på vandet i skolen? Jo, det er ofte for ulækkert at benytte faciliteterne. Prøv at se tilsvarende i Oslo og Stockholm. Man skulle tro, det var en anden verdensdel. Vi ville aldrig finde os i de offentlige, danske faciliteter på kontoret eller derhjemme. Hvorfor byder vi så vores børn, ældre og idrætsudøvere dette? Vi har råd til noget bedre.

Og hvad med vejene? Nu har kommunerne lagt mange små veje over på private hænder. Vi er ikke blevet spurgt, men har fået dem som en "gave". Ih tak, men kunne kommuner og regioner så ikke vedligeholde de veje, der er tilbage her?

Der er vel en plan, men kan den fremrykkes?

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156