23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Alle ser mod kommunerne

Hvem er heldig og dygtig nok til at få solide bygge- og anlægsopgaver hos det offentlige de næste måneder og år? Flere øjne er hurtigt blevet rettet mod kommuner og regioner, fordi de har fået lov til at rykke ud med nye renoveringsopgaver, energioptimeringer og vedligehold af kloakker og veje. De mindre kommuner beklager, at de ikke har luft i økonomien til at gøre det samme, så de opfordrer til, at dialogen genoptages omkring udligningsreformen, så de rige kommuner giver til de fattige.

Hele dette forstærkede fokus på kommuner og regioner kunne vi ikke forudse, da vi for flere måneder siden begyndte at forberede satsningen på et nyt nichemedie; KommuneFokus, der udgives af Licitationens ejer, Nordiske Medier. Men de seneste uger har det væltet ind med nyheder om kommuner og regioner. Så vi har valgt at tyvstarte med kommunefokus.dk og udsendte det første nyhedsbrev, da anlægsloftet blev fjernet. Onsdag i sidste uge fulgte vi op med nyheden om de mindre kommuners nødråb, fordi de også vil have nye bygge- og anlægsprojekter.

Kommunefokus.dk er nu fuldt oppe at køre med daglige nyhedsopdateringer og to ugentlige nyhedsbreve, der samler op. Hver anden måned udgiver vi desuden et glittet magasin under samme navn KommuneFokus. Vi tror på, at det er tiltrængt at dele viden om, hvordan man skaber fremgang i kommuner og regioner. Det redaktionelle fokus er én ting, men vi mener, at erfaringsudveksling kan gøre både leverandørerne og deres kunder, altså her kommuner og regioner, bedre. Vi satser på, at du er enig.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125