23948sdkhjf

Jönsson skriver kontrakt på rækkehuskvarter

IrmaByens sidste rækkehuse skal bygges af Jönsson Entreprise. Nærum-entreprenøren har netop skrevet kontrakt på totalentreprisen på det nye rækkehuskvarter, Plantagerækkerne, i den nye Rødovrebydel. 

De 20 nye rækkehuse, som Jönsson Entreprise skal opføre, bliver ejerboliger og inkluderer i alt 2.900 kvm. 

Selve byggeriet er sat til perioden fra maj 2020 til juni 2021, ja faktisk er byggetilladelsen kommer, og man er så småt gået i gang, fortæller Thomas Normann, adm. direktør i Jönsson til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Han oplyser endvidere, at arkitekten på projektet Arkitema, mens AB Clausen er tilknyttet som ingeniør. 

Bæredygtighed med fokus på holdbarhed
Byggeriet har afsæt i principperne fra ‘Nordic Built Charter’s 10 punkter for bebyggede omgivelser, der sikrer et design med bæredygtige løsninger i et helhedskoncept. Konkret får ejerboligerne facader i teglsten eller Alu-beklædning, der giver minimalt vedligehold og en lang levetid. 

– I medierne har man ikke så meget fokus på den form for bæredygtighed, der skabes med solide og afprøvede løsninger, og som sikrer minimalt vedligehold og lang holdbarhed. Sådan et byggeri er IrmaByen – robust kvalitet, der er nem at vedligeholde, siger Thomas Normann. 

Etableringen af IrmaByen vil som nyt blandet byområde i Rødovre Kommune rumme mangfoldighed og aktivitetsmuligheder for hele byen. ELF Development A/S, der er bygherre, har i samarbejde med Rødovre Kommune fået udarbejdet en designmanual, som ligger til grund for lokalplanen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143