23948sdkhjf

Forventet formandsskifte i Rockwool

Rockwool International skifter bestyrelsesformand. Thomas Kähler blev onsdag den 1. april valgt som formand i forbindelse med selskabets generalforsamling. Samtidig blev Carsten Bjerg ny næstformand.

Det oplyser Rockwool i en selskabsmeddelelse. 

– Jeg ser meget frem til at komme i gang med arbejdet som formand for bestyrelsen for Rockwool International A/S. Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til aktionærernes tillid. Og jeg vil gerne takke den afgående formand Henrik Brandt for hans indsats i Rockwool International A/S, lyder det kort fra den nye bestyrelsesformand.

Thomas Kähler har været bestyrelsesmedlem i Rockwool International siden 2008. Sideløbende har han forvaltet flere ledelsesposter i koncernen; siden 2015 som divisionsdirektør for koncernens Systems Division og en del af koncernledelsen.

I forbindelse med den nye formandspost fratræde han som senior vice president, Systems Division.  

Fulgte planen
Udskiftningen på formandsposten har været undervejs nogen tid. Thomas Kähler blev indstillet til ny bestyrelsesformand for Rockwool International tilbage i november sidste år. 

– Jeg har haft og har et virkelig godt samarbejde med Jens Birgersson (CEO i Rockwool, red.) og den øvrige koncernledelse. Jeg er slet ikke i tvivl om, at dette gode samarbejde vil fortsætte, sagde Thomas Kähler dengang.

Ved generalforsamlingen den 1. april 2020 blev Carsten Bjerg, Søren Kähler, Thomas Kähler, Andreas Ronken og Jørgen Tang-Jensen genvalgt til bestyrelsen. Rebekka Glasser Herlofsen blev valgt som nyt medlem af bestyrelsen. Samtidig udtrådte Henrik Brandt af bestyrelsen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141