23948sdkhjf

Casa vinder renoveringsopgave på hjemmebane

Andelsforeningen Beringsgaard skal have renoveret 113 lejligheder fordelt på 10 opgange samt etableret 16 nye tagboliger i Horsens. Casa har fået til opgave at løse opgaven i andelsboligforeningens Afd. 04, skriver entreprenøren med hovedsøde i Horsens i en pressemeddelelse. 

Opgaven lander ét år efter, at Casa kunne fejre, at de var blevet tildelt hovedentreprisen på renoverings- og ombygningsprojektet i Andelsboligforeningen Beringsgaard Afd. 03 i Horsens. 

– Renovering er et markedsområde, der er i hastig vækst hos Casa, og at vores kunder vender tilbage, er en klar indikation af, at vi leverer det rigtige til den rigtige pris, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa, om tildelingen af opgaven. 

Casa har i senere år øget fokus på renoveringsmarkedet, som selskabet forventer vil udvikle sig stabilt båret frem af behovet for renovering af mange almennyttige boliger. Her er Andelsboligforeningen Beringsgaard i Horsens det gode eksempel med både renovering af de eksisterende boliger samt etablering af nye taglejligheder.

Byggestart forventes 1. maj 2020 og det færdige projekt afleveres medio marts 2022.

Opgaven omfatter:

  • Renovering/nyindretning af 113 almene familieboliger inden for eksisterende boligareal, fordelt på 10 opgange,
  • Nedlægning/sammenlægning af 14 eksisterende boliger
  • Tagrum inddrages til 16 tagboliger,
  • I fem af de 10 opgange etableres der elevator, og der sker ombygning af lejlighederne for at forbedre tilgængeligheden,
  • Nye altaner, badeværelser, køkkener, installationer, kloak og renovering af kælder ydervægge i hele bebyggelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172