23948sdkhjf

NCC følger op på Aalborg Havn med 6.000 kvm nybyggeri

I begyndelsen af april starter NCC pæleramning til 6.000 kvm fleksible haller på Aalborg Havn. Der er tale om tre haller, som skal rumme lejere med behov for lager-, logistik-, og lettere produktion. Hallerne er en del af Harbour Storage-hallerne. 

NCC har vundet hovedentreprisen på 23 mio. kr. for bygherren NTC Ejendom, et datterselskab i Port of Aalborg. Dermed fortsætter samarbejdet; i 2018 afleverede NCC således to andre haller til havnen, og de nye bliver magen til. 

- Vi er rigtigt glade for at have vundet opgaven, og vi satser på at gå i gang straks. Dermed kører vores produktion også ufortrødent videre på trods af coronakrisen, og vi kan holde hjulene i gang, siger produktionsleder Klaus Johansen fra NCC. 

Hallerne med en frihøjde på otte meter bliver bygget sammen adskilt med brandvægge. Dermed kan en virksomhed leje to haller og slå dem sammen. De bliver desuden fuldisolerede, så man kan styre temperaturen og tilpasse den de produkter, der opbevares.

Med placeringen direkte over for containerterminalen på Østhavnen i Aalborg er der tidsbesparelse ved omladningen fra skib til lager.

De tre haller, hvoraf den første allerede er udlejet, forventes klar til ibrugtagning til oktober i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125