23948sdkhjf

Aluminiumsprofiler med optimal monteringsevne

Tarpgaard A/S skræddersyr aluminium og glasfacader til det ny P-hus i Københavns Lufthavn. Et omfattende projekt på ca. 13.000 m2 specialdesignet glasfacade med optimale montageegenskaber.

Med intern design- og projekteringsafdeling specialdesigner Tarpgaard aluminium og glasfacader til alle typer bygninger.

”Kodeordene for vores metode er at specialdesigne løsninger til den individuelle opgave samt at bibringe optimale forudsætninger for montering. Det gør vi blandt andet ved at bruge aluminiumsprofiler med indbygget tolerance i stedet for eksempelvis stålkonstruktioner, der boltes sammen,” fortæller Morten Landry,” medejer og projektleder hos Tarpgaard.

Optimalt resultat
For at opnå optimalt resultat har Tarpgaard særligt fokus på tre parametre.

”Vi opfordrer alle samarbejdspartnere at inddrage os så tidligt i processen som muligt. Deraf har vi mulighed for at gennemarbejde samt tilpasse alle dele sådan, at vi opfylder tre vigtige ting,” udtaler Morten Landry og fortsætter:

”Forarbejdet er centralt. Dels for at skabe et design, som passer til kundernes ønsker og som samtidig kræver et minimum materialeforbrug for mindst mulig miljøbelastning. Vi gør desuden rigtig meget for at skabe de bedste forudsætninger for hurtig og simpel montage. Både for at reducere dyre timer på byggepladsen og for at sikre et ensartet færdigt resultat.”

Ekstruderede aluminiumprofiler
Targaard udfører alle former for glasarbejde og aluminiumskonstruktioner, fra mindre glarmesteropgaver til avancerede totalentrepriser for private kunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.

”P-huset i Københavns Lufthavn tilhører som et af landets største fritstående P-huse absolut en af vores mere omfattende opgaver. Af øvrige opgaver kan Vejle P-hus nævnes, hvor vores metode resulterede i, at vi kunne montere 2.500 m2 glas i specialekstruderede aluminiumprofiler på kun tre uger,” slutter Morten Landry.

• Tarpgaard A/S er grundlagt i 1991 og beskæftiger omkring 60 medarbejdere
• Glas- og Aluminiumvirksomheden projekterer og designer skræddersyede glas- og aluminiumfacader efter specifikke konstruktionsfunktioner
• Al Tarpgaards produktion foregår på egen fabrik i Fredericia med fokus på: Hurtig inddragelse, Grundigt forarbejde og Montagevenlige løsninger
• Læs mere på www@tarpgaard.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093