23948sdkhjf

ConExpo blev ramt af halvtomme gange

Den amerikanske entreprenørmesse i Las Vegas blev med hiv og sving afviklet, men sluttede en dag før planlagt

Ifølge ConExpo selv besøgte omkring 130.000 den amerikanske maskinmesse i Las Vegas. Lidt en kontrast til den situation, som messen havnede i, med en eskalerende coronakrise i Europa og frygten for dens komme i USA. Af samme grund blev udstillingen kortet af med en dag, hvilket primært skyldes at rigtigt mange gæster skulle nå de sidste fly ud af USA til deres hjemlande.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger direktør for Vermeer Danmark, Bent Tangemann til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Stor messe
- Det er jo en kæmpe udstilling, hvor det plejer at myldre med folk, men hvor de 130.000 mennesker gemte sig, ved jeg ikke. For gangene på messen var i min optik pænt tomme, især som messen skred frem. Jeg har været på denne udstilling mange gange, og havde denne gang tre kunder med, men det var en mærkelig oplevelse, siger han.

Som dagene gik, blev, der lidt uro i selskabet, og kontakter hjem til Danmark bekræftede, at det nok var med at få kufferten pakket og se at komme afsted.

- Jeg kunne næsten fornemme dørene smække i, efterhånden som vi kom igennem de forskellige lufthavne, siger Bent Tangemann, der måtte købe nye billetter med flere omveje, før de nåede København.

Han har holdt sig hjemme siden, og firmaet har sendt en del af de 15 medarbejdere hjem, men holder åbent, fordi der stadig arbejdes i den grønne sektor i Danmark.

- Vi kan selvfølgelig servicere vores kunder fortsat, men så mange som muligt gør det hjemmefra, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Til trods for de hårde odds, har messen haft en vis succes, fordi rekordmange har deltaget i seminarer på udstillingen, som har oplevet en kraftig fremgang.

Og mange udstillere giver udtryk for, at det var de rigtige gæster, der faktisk kom på messen. Udstillingen holdes hvert tredje år, og næste gang er således i 2023, hvor der vil være et overordnet fokus på hydraulik og transmissioner som et tema.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156