23948sdkhjf

CG Jensen afleverer i Vendsyssel

Fredag afleverende entreprenøren CG Jensen endnu et færgeleje til Hirtshals Havn. Færgeleje 4, som det hedder, giver mulighed for at modtage en ny katamaran på ruten Hirtshals - Kristiansand.

Det skriver Hirtshals Havn i en pressemeddelelse. 

Havnens nye færgeleje omfatter affendring, bundsikring støbt i beton samt en bevægelig broklap, som har en bredde på 29 meter og kan præstere en vandring på 3 meter. Færgelejet er konstrueret, så det er fremtidssikret og forberedt til den hårde belastning, der følger af katamaranens tre daglige anløb. 

Sideløbende med anlægsarbejderne af Færgeleje 4 skulle det desuden gøres muligt for en af rederiet Fjord Lines katamaran at sejle i sommersæsonen. Dette har betydet, at der under hele forløbet har været behov for en tæt og konstruktiv dialog mellem Hirtshals Havn, de rådgivende ingeniører hos A1-Consult, entreprenøren CG Jensen og Fjord Line. 

– Samtidig er vi færdige til tiden og har nået det ønskede resultat. På den måde er vi kommet godt i mål til trods for de udfordringer, der er fulgt med de krav, som blev stillet fra både havnens og rederiets side, siger Hirtshals Havns tekniske chef, Peter Ydesen i forbindelse med afleveringsforretningen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156