23948sdkhjf

Vinduesfabrik i coronaberedskab: Har opdelt medarbejdere i celler

Hos langelandske STM Vinduer har man iværksat en række tiltag, der skal forhindre spredningen af coronavirus. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Direktør Finn Methmann fortæller til avisen, at besøgende screenes, inden de kommer til fabrikken, og hvis de har været i et risikoområde, bliver møder udsat. Der er også besluttet, at medarbejdere ikke deltager i kurser, og der er sat skotter op imellem afdelingerne.

– Det kan ikke undgås, at medarbejderne er sammen, men vi prøver at skærme af i den forstand, at vi undgår unødig gang af salgsfolk i produktionsafdelingen og omvendt, siger Finn Methmann til avisen.

Direktøren fortæller, at man prøver at opdele virksomheden i celler i et forsøg på at forhindre, at det breder sig til hele virksomheden, ifald en medarbejder bliver smittet.

Hos STM Vinduer har man desuden udarbejdet en beredskabsplan med ti forskellige scenarier, fortæller Finn Methmann der kategoriserer situationen som meget alvorlig men oplyser, at det endnu ikke har kostet vinduesproducenten på indtægtssiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141