23948sdkhjf

Ejerledet arkitektfirma udvider partnerkredsen til syv

Pluskontoret Arkitekter udvider partnerkredsen med tre er mangeårige medarbejdere: arkitekterne Britta Hjuler og Peter Anker Møller samt bygningskonstruktør Kasper Møller. 

Det oplyser det aarhusianske arkitektfirma med 39 medarbejdere i en pressemeddelelse.

De tre nye partnere vil ifølge meddelelsen styrke og fortsætte udviklingen af arkitektfirmaets kerneområder Børn og Læring, Boliger samt Bygherrerådgivning, ligesom de skal være med til at holde fast i fremgangen på markedet - fra strategisk planlægning til nybyggeri og renovering.

- Britta, Peter og Kasper er yderst kompetente profiler med indgående kendskab til alle byggeriets faser, og de er samtidig vigtige kulturbærere for tegnestuen, hedder det i pressemeddelelsen.

Fremadrettet ejes Pluskontoret ligeligt af Mette Stavad, Suna Cenholt, Bent Madsen, Kristian Nordheim, Britta Hjuler, Peter Møller og Kasper Møller.

Britta Hjuler er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og har på Pluskontoret primært arbejdet med børn og læring – to af aritektfirmaets grundsten. Hun har stor viden om de politiske retningslinjer, reformer, pædagogiske tendenser, samt fremtidens læringsmiljøer, og hendes kompetencer spænder bredt fra helhedsplaner og pædagogisk programmering til nærindretning og det daglige liv på skoler og i institutioner – både som udførende arkitekt og som bygherrerådgiver. Britta er desuden uddannet byggeøkonom.

Peter Anker Møller er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus med en kandidatgrad indenfor transformation og restaurering og har de seneste år specialiseret sig i arbejdet med boliger, såvel nybyggeri som renoveringer. Peter betegnes som særlig kvalificeret til at stå i spidsen for udarbejdelse af fysiske helhedsplaner, og han har stort kendskab til de mange støtterelaterede forhold, der gør sig gældende i den almene sektor. Som en integreret del af dette arbejde har Peter Anker Møller oparbejdet stor erfaring med beboerdemokratiske processer.

Kasper Møller er uddannet bygningskonstruktør og har en kandidatgrad i arkitektur fra Arkitektur & Design på Aalborg Universitet. Han har efter en lang årrække som projekterings- og byggeleder, samt ansvarlig for implementering af det digitale byggeri på tegnestuen, udviklet sig til at være en af Pluskontorets meget erfarne bygherrerådgivere. Kasper Møller har særlig viden om udbudsstrategier, udbudsprocesser, juridiske forhold og ydelser i byggeriet – og har med sin praktiske erfaring som projekterende stor indsigt i alle byggeriets udførende faser. Kasper er desuden uddannet byggeøkonom.

Pluskontoret Arkitekter A/S
mio. kr. 2018/19 2017/18
Bruttofortjeneste 20,3 18,5
Driftsresultat  3,4 2,5
Resultat før skat 3,4 2,6
Årets resultat 2,6 2,0
Aktiver i alt 16,1 13,5
Egenkapital i alt 5,2 4,2
Gns. antal beskæftigede medarbejdere 33 29
Regnskabsåret blev afsluttet 30.09.2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156