23948sdkhjf

Berlins nye glastempel skal være fremtidens arbejdsplads

Kontorbygningen The Cube i Berlin åbnede 18. februar. Og projektet er ifølge de danske arkitekter 3XN, der står bag den spektakulære glasbygning, ikke kun den mest intelligente bygning i Berlin, men også den mest bæredygtige og en bygning, der bringer både æstetik og komfort helt frem i rampelyset.

Den markante konstruktion kan give mindelser til schmidt hammer lassens Nykredit-pyramide i København, med sine spejleffekter og multifunktioner i indretningen.

Bygningen står nu som en markant skulptur i centrum af Berlin, hvor den ifølge arkitekterne vil fremme byliv og ikke mindst udgøre en fremtidssikret arbejdsplads.

Robusthed, bæredygtighed, et godt indeklima og maser af muligheder for videndeling er nøgleord, der er gået igen mens bygningen har rejst sig i den tyske hovedstad.

Ud over mulighederne for at mange forskellige virksomheder og fagområder kan dele viden og kommunikere i det nye dynamiske kontormiljø, er bygningen også en af de klogeste i Europa, ifølge 3XN.

Den har integreret Internet of Things-ideen i designet, hvilket blandt andet optimerer indeklima og energistyring, baseret på brugernes adfærd.
kargaard

Artiklen er en del af temaet arkbyg.

Læs mere om: 3XN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112