23948sdkhjf
>

NCC har givet 120 lejligheder den helt store tur

Alabu Bolig har nu 120 flotte lejligheder i de fire ejendomme i Grønlænderkvarteret i Aalborg. 

De seneste to år har lejlighederne på Peter Freuchens Vej været gennem den helt store tur i en proces, hvor NCC havde hovedentreprise - en opgave til 92 mio. kr. - for den almene boligorganisation. I processen er 138 lejligheder blevet til 120, og der er blevet arbejdet med næsten alt ved boligerne og samtidig har omgivelserne fået et løft. 

Fakta: Renoveringen på Peter Freuchens Vej

Bygherre: Alabu Bolig

Bygherrerådgiver: Arkitektfirmaet Nord

Arkitekt: Arkitektfirmaet Nord

Ingeniør: Moe

Landskabsarkitekt: Rosseels Tegnestue-Landskabsarkitekt MDL

Hovedentreprenør: NCC Danmark

Kontrakt: 92 mio. kr.

Renoveringen har omfattet ny tagbeklædning, nye vinduer og døre i facade, nye altaner, efterisolering af facade, ligesom der er lavet en indvendig totalrenovering. Boligerne er gjort mere tilgængelige. Desuden er der etableret indvendige elevatorer til 42 nye tilgængelighedsboliger. Samtidig er der etableret nyt bad og køkken, ventilationsanlæg og komplette nye el- og VVS-installationer. 

- Vi har også med stor tilfredshed samarbejdet med en række lokale fagfolk, så man kan sige, at byggeriet er meget lokalt forankret, siger projektchef Daniel Hoffmann Kusk fra NCC i en pressemeddelelse fra entreprenørselskabet. 

NCC har udført hovedentreprisen med egne håndværkere inden for tømrer, murer og beton, mens der for eksempel ved installationsarbejder har været brugt lokale fagentreprenører ved renoveringen.

https://www.building-supply.dk/project/view/1025/alabu_bolig_afd_34_peter_freuchens_vej

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.188