23948sdkhjf

Plads til flere boliger på byens tørrelofter

Befolkningsvæksten i København presser boligmarkedet. Men vi kan faktisk skabe plads til 20.000 nye københavnere, hvis vi udnytter de eksisterende ejendomme bedre, lyder det fra Loftbolig, der har specialiseret sig i at omdanne gamle tørrelofter til nye tagboliger

Loftbolig A/S har en bæredygtig og smart metode til at løse boligmanglen i hovedstaden. De opkøber og konverterer tørrelofter til taglejligheder og har brugt de sidste 15 år på at sætte processen i system. Gevinsten for rådgivere og forening er et problemfrit projektforløb og større overskud til forbedringer på ejendommen.
– Et frasalg af tørreloftet giver foreningerne et stort kontant beløb, de kan bruge til forbedringer af ejendommen. Derudover bliver der flere medlemmer af foreningen, så fællesudgifterne per lejlighed reduceres, siger bestyrelsesformand i Loftbolig A/S Jesper Kimer.

Strømlinet proces
Få foreninger har modet til at omdanne tørreloftet til taglejligheder. De praktiske og juridiske udfordringer synes uoverkommelige, og spørgsmålene hober sig op på foreningernes generalforsamlinger. Tit ender den gode idé med at blive skrottet. Derfor har Loftbolig strømlinet processen, så det bliver let og profitabelt for foreningerne at frasælge tørreloftet.
– Vi har opbygget et erfarent team med økonomiske, juridiske og byggetekniske kompetencer og sat processen i system. Vores advokat kender de juridiske spidsfindigheder, vores arkitekt kan tegne sig ud af de værste hjørner, og håndværkerne kender alle detaljerne på de københavnske tage. Når vi har købt tørreloftet i en udbudsrunde, tager vi ansvaret for hele projektet, siger Jesper Kimer, som også fungerer som leverandør for andre developere og entreprenører. I Laurids Skaus Gade er der da også stor tilfredshed med de taglejligheder, Loftbolig byggede i 2019:
– Det er simpelthen blevet så flot. Huset har fået et helt nyt look, og lejlighederne er blevet virkelig lækre. Loftbolig har været gode til at styre processen fra start til slut og skabe en god stemning. Jeg er virkelig stolt af projektet, siger Trine Ross, formand for ejerforeningen i Laurids Skaus Gade.

Klar til udbudsrunder
Loftbolig deltager løbende i udbudsrunder og er pt. i gang med at etablere taglejligheder på Manøgade på Østerbro i København. Her har formand Linda Bentzen
også kun gode ord at sige om processen:
– Loftbolig er meget professionelle. De følger hele tiden op og fortæller, hvordan det går. De står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, siger Linda Bentzen, som er formand for ejerforeningen Manøgade på Østerbro.

Læs mere på www.loftbolig.dk hvor man kan indtaste en adresse og få en estimeret værdi for tørreloftet. Du kan også tage fat i Loftbolig direkte for mere information på 71 90 60 37 eller hello@loftbolig.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11