23948sdkhjf

Fortsat hård konkurrence i udlejning

Der er ikke sket de helt store ændringer i udlejningsbranchen.

I hvert fald ikke hvis man spørger Carsten Lohmann, der adm. direktør i firmaet Lohke Materieludlejning som han også er medejer af sammen med to andre.

- Konkurrencen er fortsat benhård, og det har ikke rigtigt gjort nogen nævneværdig forskel, at der er nogle af de store udlejningsvirksomheder, der har slået sig sammen i forskellige opkøbskonstellationer, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Tæt på jyderne
Lohke Materieludlejning åbner nu en afdeling i Esbjerg for at være tæt på de jyske kunder.

Den hårde konkurrence er typisk på prisen på udleje. Og de mindre og mellemstore virksomheder i udlejningsbranchen kan have svært ved at matche prisniveauet fra især de store.

- Vi er en type virksomhed som går en lidt anden vej. Vi satser på at være tæt på vore kunder og at levere en service ud over det sædvanlige. Trods alt er langt den største del af markedet stadig mindre og mellemstore virksomheder, så vi kan stadig klare os, samtidig med, at vi ser på, hvor vi kan vækste inden for vort felt, siger han til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Bruger egne maskiner
Og selvom markedet nogen steder er skruet sådan sammen, at udlejningen har bedre kår i nedgangstider og opgangstider, så mener Carsten Lohmann, at når markedet bliver lidt mindre hektisk, så vælger kunderne at bruge deres egne maskiner.

- Vi er ikke et stort supermarked, når det gælder entreprenørgrej og -maskiner, men vi har et fint program af maskiner og udstyr, og der hvor vi er stærke, er på kundekontakten, og på viden om det, vi har med at gøre, siger han til Licitationen.

Lohke Materieludlejning er helt med på den grønne bølge og investerer i elektriske maskiner, så CO2 -aftrykket kan mindskes.

Firmaet er ikke klar med regnskabet for 2019 endnu, men det er gået fornuftigt:

- Vi har tjent lidt mindre, men er steget på omsætningen, så vi har faktisk en pæn fremgang siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11