23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Fusion mellem Dansk Byggeri og DI med både hjerte og hjerne

Om det er fordi vi nærmer os Fastelavn, at Dansk Byggeri og Dansk Industri slipper katten ud af sækken, er ikke godt at vide. Men maskerne er faldet og de to organisationer er klar til at lade medlemmerne stemme om en fusion.

Rygterne har svirret længe. Så på den vis er det ikke overraskende. Til gengæld er det overraskende, at man er så langt fremme i processen. Man kan håbe, at der ligger gode og solide relationer og undersøgelser bag fusionsoplægget, så man kan udelukke enhver konspiration om, at der skal handles hurtigt fordi Dansk Byggeri med det nuværende kontingentgrundlag vil have svært ved at opretholde den fine service, som organisationen hidtil har ydet.

Uanset hvad, så er det rettidig omhu at sikre medlemsvirksomhederne de allerbedste muligheder. Og hvis det for Dansk Byggeris medlemmer betyder, at man bliver en del af Dansk Industri, så er det bestemt den vej, man skal gå.

Dansk Byggeri kommer ind i Dansk Industri med ca. 6.000 medlemsvirksomheder, heraf langt størstedelen er udførende håndværks- og entreprenørfirmaer. Dem er der ikke mange af i Dansk Industri, hvor der til gengæld er mange byggerelaterede fremstillings- og leverandørvirksomheder. Dansk Byggeri bliver derfor en væsentlig aktør - selv i Dansk Industri regi.

Når fusioner byder sig til, så skal der tænkes både med hjerte og med hjerne. Og som regel går det bedst, når man lader hjernen vinde dén kamp.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109