23948sdkhjf

Køge Idrætspark får sit andet kontorhus

75 procent af arealet er allerede udlejet

Opførelsen af det andet kontorhus i den nye Køge Idrætspark er begyndt.

Faarup Betonindustri startede i går på elementmontagen af det nye kontorhus, hvoraf 75 pct. af kvadratmetrene allerede er udlejet, føjer sig til det første kontorhus, som stod færdig i oktober sidste år.Erhvervsbyggeriet er et separat projekt i helhedsplanen for Køge Idrætspark.

De tre huse kommer til at stå som tårne i tre af boldbanens hjørner. Projektets første etape omfatter tre kontorhuse på i alt 10.000 etagemeter, hvor det første hus blev indviet i oktober 2019. I anden etape er planen at fylde ud med to længehuse på tilsammen 10.000 etagemeter mellem de tre hjørnehuse.

- Hus 2, som er et finanshus med blandt andet Nordea og danbolig som ankerlejer, er klar til indflytning allerede 1. december i år. Det er supergode virksomheder, som vi glæder os til kommer i hus. En god blanding af Køge-virksomheder, der vokser og har brug for mere plads, og tilflytter-virksomheder, der vælger Køge som deres fremtidige adresse, siger erhvervsmægler Kenneth Hansen fra erhvervsmæglerfirmaet Nordicals, der står for udlejningen, i en pressemeddelelse.

Muret byggeri
Arkitektfirmaet Andreas Ravn har slået stregerne til det nye byggeri, som er et muret byggeri gennemlyst med store vinduer.

Læs også: 50 ton stål rejser sig over Køge Idrætspark


Hver etage kan indrettes fleksibelt med store åbne og lyse rum eller kontor og mødelokaler.

Der er desuden god plads til parkering, og en beliggenhed der er tæt på motorvejen.

- I materialevalget og indretningen har vi fokus på at skabe et godt og tidssvarende indeklima. Det er vigtigt for, at medarbejderne har en god arbejdsdag, og vigtigt, når virksomheder skal tiltrække nye medarbejdere, udtaler Claus Just, der er adm. direktør i Køge Idrætspark, i pressemeddelelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.203