23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Wicotec Kirkebjerg, Alpha Containers og Niras

Wicotec Kirkebjerg
Aja Abildgaard er ansat som CFO i Wicotec Kirkebjerg A/S og samtidig indtrådt i direktionen.Aja kommer fra en lignende stilling som Nordic Finance Director i Gate Gourmet. Hun har tidligere været ansat hos Nilfisk A/S og Lyreco Danmark A/S med ansvar for Skandinavien.

Jeppe Uldall Thomsen er ansat som advokat i Wicotec Kirkebjerg A/S.

Jeppe kommer fra en lignende stilling som advokat hos Kemp & Lauritzen A/S. Jeppes fokus bliver risikostyring samt forebyggende rådgivning med henblik på mindre konfliktfyldte og mere profitable byggesager.

Alpha Containers
Pernille Dittmann er ansat som sælger hos Alpha Containers A/S i Aarhus.

Læs også: Projektdirektør på Niels Bohr Bygningen: Jeg har aldrig set noget lignende


Pernille har 18 års erfaring indenfor salgs- og servicebranchen og skal primært arbejde med tilbudsgivning samt vejlede kunder omkring den optimale containerløsning.

Niras
Inger Asp Fuglsang, forretningschef, kan torsdag 30. januar fejre 25-års jubilæum i Niras.

Som nyuddannet miljøingeniør indledte hun i 1981 sin karriere inden for vandforsyningsområdet. Efter en kort årrække fik hun leder-ansvar først hos N&R Gruppen og bagefter hos Miljøstyrelsen som leder af Teknologipuljen for jord- og grundvandsforurening.

I 2005 blev Inger genansat i Niras og er i dag chef for en forretningsenhed, der tæller cirka 80 miljøspecialister.

Læs også: Investor bag feriecenter-planer i milliontvist


Ud over ledelse har Inger Asp Fuglsang specialistviden inden for jord- og grundvandsforurening. Hun har arbejdet som sagsansvarlig for VVM’er, miljøvurdering af planer og programmer samt miljøgodkendelser og virksomhedstilsyn.

Efter mere end 10 års ansættelse i Miljøstyrelsen er Inger Asp Fuglsang desuden dreven inden for administration og har indgående kendskab til politiske beslutninger, ministerbetjening, lovgivning og vejledningsarbejder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.297