23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Kloakbranchen har et godt øje til klimatosser

For de fleste er der ikke noget specielt sexet ved kloakker. Og det til trods for, at kloakbranchen, som har specialiseret sig i den underjordiske infrastruktur for spildevand og regnvand, er en af de mest potente brancher i dagens Danmark. Det er en branche i kolossal vækst, som er skabt i kølvandet på en årelang række af politiske initiativer om rensning af spildevand og de mange bestræbelser på at dæmme op for den monsterregn, som er en direkte følge af klimaændringerne.

Selvom rammevilkårene er gunstige for branchen, så skal branchen også have et klap på skulderen for at deltage aktivt og kompetent i udvikling af nye produkter og metoder, som er med til at reducere de voldsomme påvirkninger fra blandt andet monsterregnDet er med en lidt nedladende klang, at begrebet klimatosse har sneget sig ind i det danske sprog. Det er ærgerligt, for det handler jo i virkeligheden ikke om tosser, men om mennesker, som gerne vil gøre en indsats i forhold til de globale klimaændringer.

Kloakbranchen har stor respekt for "klimatosserne", hvad enten det er den private forbruger, den kommunale embedsmand eller politikeren, som handler aktivt på at skabe effektive kloakker og miljøvenlig afledning af regnvand.

At der også populært sagt er "penge i skidtet" er kun en ekstra garanti for, at branchen fortsætter den kompetente produkt- og metodeudvikling, som er til gavn for hele samfundet.

Artiklen er en del af temaet Licitationen Mener.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.126