23948sdkhjf

Ny intelligent vandbremse på Kloakmessen 2020

Cady Aqua Control ApS har i samarbejde med MJK udviklet ny vandbremse med Chatter, der præsenteres til Kloakmessen 2020. En vandbremse med avanceret datalogningsenhed til overvågning samt aflæsning af trykhøjde, kompatibel med de mest gængse SRO systemer

Cady Aqua Control har siden 2005 udviklet og fremstillet vandbremsere med en fast målsætning. En dynamisk målsætning, der kontinuerligt går efter den nyeste generations løsninger med fokus på nemmest mulig montering, mest fleksible anvendelsesmulighed, størst mulige genbrugsudbytte og med Chatter, aflæsningsbar på de mest gængse SRO systemer.

"Et helt centralt fokus under udviklingen har været, at enheden skal være kompatibel med det software kommunerne eller forsyningerne allerede har. Der er ingen, der er interesseret i at have for mange systemer. Alt skal helst køre på det samme og det kan den her", udtaler Johnny Cady, grundlægger og ejer af Cady Aqua Control.

I rette tid
Data lagres og overføres via GSM/GPRS som e-mail, SMS eller i CSV format direkte ind i forsyningernes eller kommunernes SRO system, eksempelvis via ModBus. Data samt alarmer kan modtages og aflæses på alle almindelige enheder så som telefon, tablet eller PC.

"Digitalisering af overvågning og aflæsninger er i dag en kendsgerning. En positiv kendsgerning, hvor man på afstand kan følge med og kontrollere flow, trykhøjde og overløb, for i rette tid og på behørig vis at kunne tage de foranstaltninger, der kræves. Ikke mindst i forbindelse med særlig kraftig nedbør, hvor vandbremser har sin centrale funktion", slutter Johnny Cady.

• Cady Aqua Control ApS, CAC, er grundlagt af Johnny Cady i 2005 og har adresse i Vipperød
• CAC udvikler og fremstiller løsninger til vandbremsning på alle niveauer, bl.a.tilkommuner, rådgivende ingeniører, entreprenørforretninger og VVS grossister
• Cady Aqua Control ApS udstiller på stand E-4130 på Kloakmessen 2020 i Fredericia den 23. og 24. januar
• Læs mere på www.cac-aqua.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078