23948sdkhjf

Fordyret og forsinket – nu er fem i spil til ny Vestegns-svømmehal

Vallensbæks nye svømmehal har igen været i udbud, og Vallensbæk kommune har nu udvalgt fem entreprenører, som skal give et tilbud på den. Det oplyser kommunen. 

De fem entreprenører skal nu give et tilbud på, hvordan de vil bygge en svømmehal til svømmere og andre vandhunde i Vallensbæk.  

De fem prækvalificerede entreprenører:  

C.C. Contractor A/S – Herning

Combi Byg A/S – Rødovre

GVL Entreprise A/S – Farum

Entreprenør Morten C Henriksen A/S - Holbæk

Hornum Murer og Entreprenørforretning A/S – Aars

 

Ifølge kommunen vil man indgå i forhandling med entreprenørerne på baggrund af de tilbud, de nu udarbejder. Så det til sommer står klart, hvem der skal bygge svømmehallen, og hvordan den skal bygges. 

Plan og tid og økonomi holdt ikke
Byggeriet forløber fra foråret 2021 til slutningen af 2022, hvorefter svømmehallen overdrages til kommunen til en testperiode. I begyndelsen af 2023 ventes svømmeentusiaster så at kunne tage den nye svømmehal, der skal bygges i tilknytning til idrætscentret, i brug.  

Tidsplanen er dermed rykket en del fra den oprindelige forventede åbning i efteråret 2021, en deadline som siden blev rykket til 2022.    

Også økonomien i svømmehalsprojektet har ændret sig. 

Totalentreprisen på den nye svømmehal kom oprindeligt i udbud i maj sidste år med et budget op 100 mio. kr. Udbuddet blev dog annulleret med den begrundelse, at der var utilstrækkelig konkurrence – der kom tre bud mod de forventede fem. 

Med det nye udbud i november 2019 fik de ventede byggeudgifter også et nøk op til anslået 113 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11