23948sdkhjf
>

Nyt om navne

I dag nyheder fra Domea, Papiruld Danmark, Danhaus Element Montage, Adsbøll Service A/S og Adsbøll Entreprise A/S

Domea
Lars Holmbjerg, 53 år, er pr. 1. februar ansat som direktør for koncernøkonomi og forretningsudvikling i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk. Det betyder samtidig, at Domea.dk igen får en to-mands-direktion, hvor Lars Holmbjerg kommer til at danne makkerskab med administrerende direktør Thomas Holluf Nielsen.Lars er uddannet cand.merc. fra CBS og har desuden en række ledelsesuddannelser. Han kommer fra en stilling som COO i Dansk Arkitektur Center og har tidligere blandt andet været management konsulent i en årrække samt forretningsudviklingschef i DR.

Hos Domea får Lars ansvaret for forretningsudvikling og drift, herunder økonomi, programledelse og digital omstilling.

Papiruld Danmark
Jens Engbo Norddal, 48 år, er pr. 1. marts ansat som adm. direktør i Papiruld Danmark.

Jens kommer fra en stilling som market director Scandinavia hos James Hardie GmbH - det tidligere Fermacell Scandinavia. Her har han været ansat siden 2011, da han startede som area sales manager.

Læs også: Campus, flere hundrede boliger og en lynlås skal løfte belastet boligområde


Under sin ansættelse har han studeret en MBA fra Copenhagen Business School.

Danhaus Element Montage
Johannes Wøldike Schmith er udtrådt som adm. direktør hos Danhaus Element Montage ApS, og samtidigt er Jakob Muff Bech indtrådt i direktionen og bestyrelsen. Diana Lund Bech er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Johannes Wøldike Schmith, og Lars Hofmann er udtrådt af bestyrelsen.

Adsbøll Service A/S
Peder Kjølhede er indtrådt som bestyrelsesformand hos Adsbøll Service A/S i stedet for Birgitte Adsbøll, der dog forbliver i bestyrelsen. Samtidigt er Elizabeth Ibsen Adsbøll udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Adsbøll Entreprise A/S
Elizabeth Ibsen Adsbøll er indtrådt i bestyrelsen hos Adsbøll Entreprise A/S i stedet for Hans Christian Mejer Hansen (kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.146