23948sdkhjf

Aalborg Havn varsler milliardinvesteringer

To mia. kr. 

Så meget vil Aalborg Havn investere de kommende år for at indfri et vækstmål om at fordoble omsætningen til 400 mio. kr. på 10 år. Investeringerne skal skabe nye rammer og faciliteter i havnens erhvervspark i Aalborg Øst. 

- Investeringerne rettes hovedsageligt mod baglandet og dermed vores erhvervspark. Vores opgave handler ikke længere blot om at håndtere gods over kaj, men mere generelt om at skabe rammer, der kan understøtte virksomheders drift og vækst – herunder infrastruktur, moderne lager- og produktionsfaciliteter og andre logistikmuligheder som eksempelvis jernbanen, siger adm. direktør i Port of Aalborg, Claus Holstein, i en pressemeddelelse. 

Senest har havnen investeret i en ny testhal til test af vindmøllevinger til virksomheden Blaest samt opførelsen af en ny fabriksbygning til methanolbrændselscelle-virksomheden Blue World Technologies.  

Allerede i år ventes Port of Aalborg at investere 200 mio. kr. i rammerne på Østhavnen. 

Den nordjyske havn har desuden skiftet navn fra Aalborg Havn til Port of Aalborg ved indgangen til 2020. Det sker på baggrund af et skærpet fokus på at tiltrække udenlandske virksomheder. Målet er 10-15 store virksomheder, der overvejende skal findes uden for landets grænser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109