23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Unidrain, Glaseksperten, Graphisoft og OBH Gruppen

Unidrain
Kim Maretti, 49 år, er ansat som marketingchef i designvirksomheden Unidrain. an kommer fra en tilsvarende stilling hos Nilfisk, hvor han havde ansvaret for 16 markeder og har tidligere arbejdet hos gulvproducenten Junckers.Glaseksperten
Lars Tinghuus, 47 år, er ansat som business development manager hos Glaseksperten i Hjørring. Lars har tidligere været ansat hos Scanglas og NSG Pilkington og har dermed 15 års erfaring inden for glasbranchen. Han kommer fra en stilling som general manager i Q-railing Scandinavia, hvor han igennem otte år har været ansvarlig for opbygningen af det skandinaviske marked for værn- og beslagløsninger.

Graphisoft
Thomas Graabæk, arkitekt, bliver direktør i det nyetablerede Graphisoft Center Danmark, BIM-software til byggeriet. Thomas kommer fra en projektansættelse i Molio - Byggeriets videnscenter, hvor han i efteråret 2019 var med til at etablere et selvstændigt dansk building smart chapter og er stadigvæk tilknyttet Molio på konsulentbasis. Inden da var han gennem syv år partner i BIM Equity.

Thomas har blandt andet været initiativtager til to Nordic BIM Academy konferencer, har udarbejdet IFC-guiden i samarbejde med SHL og MOLIO og har implementeret BIM på en lang række større danske tegnestuer. Inden BIM Equity arbejdede Thomas i 10 år som arkitekt hos Juul Frost Arkitekter.

OBH Gruppen
Søren Andersen er ansat som fagspecialist og brandinspektør hos OBH-Gruppen A/S Rådgivende Ingeniører og kommer fra en stilling som sprinkleringeniør hos Wicotec Kirkebjerg A/S.

Johnny A. Tødten er ansat som fag- specialist og AVS brandinspektør og kommer fra en stilling som AVS brandinspektør hos DBI A/S.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.191