23948sdkhjf

Bæredygtighed og innovation - også inden for anlæg

Den familieejede entreprenør-virksomhed Tscherning står på flere ben: Nedrivning/miljø­sanering og anlægsarbejder af enhver størrelse er de primære. Fælles for alle forretnings-områder er det store fokus på miljø og en innovativ tilgang til løsningerne.

Der løber en grøn tråd gennem entreprenørvirksomheden Tscherning. Det handler om at lave tingene sikkert og miljørigtigt. “Vi er entreprenører med stort E, dvs. vi sætter en ære i at lave tingene selv og finde løsningerne på de udfordringer der altid kommer i et anlægs- eller nedrivningsprojekt. Det er udgangspunktet vi arbejder ud fra. Vi sætter miljøet og sikkerheden højt. Det er derfor vi har vores egne grønne maskiner og vores medarbejdere også er klædt i grønt,” siger Rune Holm Madsen, produktionsdirektør i Tscherning.

Et eksempel på hvordan Tscherning arbejder er den store byggemodning for Klar Forsyning i Køge Nord. Her skal selve bydelen være grøn, og det stiller krav til byggemodningen.

“I Køge arbejder vi for øjeblikket med en stor byggemodning, hvor vi tager mange grønne hensyn. Vi etablerer såkaldte LAR-løsninger, der er løsninger med lokal afledning af regnvand. Her bruger vi vores viden om processer og omgivelser til at skabe et godt miljø, sammen med Klar Forsyning og projektets rådgivere,” siger Rune Holm Madsen, der understreger at Tscherning ofte gør tingene anderledes. Denne tilgang til opgaverne gør, at flere af deres kunder har gavn af firmaet allerede i planlægningsfasen af deres projekter.

"Vi har en stor bredde i vores anlægsprojekter og det ser vi som en stor styrke. Vi ser ingen modsætning mellem at være en stor entreprenør og så at udføre mindre opgaver i samarbejde med professionelle" - Rune Holm Madsen, Tscherning

Entrepriser i enhver størrelse
Et andet sted, hvor Tscherning skiller sig ud, er, at de påtager sig opgaver af enhver størrelse. Det kan være alt fra de store byggemodninger til mindre renoveringsopgaver indenfor jord og kloakopgaver.
“Vi har en stor bredde i vores anlægsprojekter og det ser vi som en stor styrke. Vi ser ingen modsætning mellem at være en stor entreprenør og så at udføre mindre opgaver i samarbejde med professionelle,” siger Rune Holm Madsen. Tscherning vil i fremtiden gerne udføre endnu flere større byggemodningsopgaver, og ser gode muligheder i det voksende marked indenfor distributionsanlæg, som det Tscherning pt. udfører i Greve.
Tscherning har hen over sommeren etableret et nyt selskab, Tscherning Beton, som udfører beton-arbejder indenfor anlæg og byggesektoren. ”Vi har altid udført betonarbejder i Tscherning, men kan se, at flere af vores kunder gerne vil have os til at stå for en større del af deres projekter. Derfor satser vi mere på denne del af markedet, så vi også kan stå for elementleverancen samt montagen af råhusene,” siger Rune Holm Madsen. For Tscherning handler det om at holde den grønne tråd også med hensyn til arbejdssikkerhed. “Vi har en klar holdning til dét, vi gør og har blandt andet egen arbejdsmiljøkoordinator. Vi arbejder hele tiden med sikkerheden på vores pladser,” siger Rune Holm Madsen. Tscherning vil i fremtiden satse endnu mere på bæredygtige løsninger, og har derfor i 2019 ansat en medarbejder dedikeret til at fremme netop dette område.

OM G. TSCHERNING A/S
Etableret i 1975 som en familieejet virksomhed.
Leverer total- og delløsninger inden for nedrivning, miljøsanering, anlægsarbejde og betonkonstruktioner.
Har en strategi om at betjene både store og små, professionelle kunder.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094