23948sdkhjf

Enighed om 530 boliger på Vestegnen

Erhvervsområder omdannes til stadighed til ny bydele rundt om i landet. Brøndby kommune er ingen undtagelse. Det gamle industriområde Kirkebjerg er allerede ved at blive udviklet til hjemsted for 2.000 nye boliger, og nu skal også et område ved Banemarksvej være boliger frem for erhverv.

Brøndby og Glostrup kommune har nu givet grønt lys til at bygge cirka 530 boliger i et ældre erhvervsområde nord for Banemarksvej, der strækker sig over kommunegrænsen. Cirka 330 boliger skal ligge i Glostrup og de resterende cirka 200 i Brøndby. 

- Vi får et løft og forskønnelse af området, når det ældre erhvervsområde bliver transformeret om til et boligkvarter med etageboliger og rækkehuse. Og jeg forventer, der bliver stor interesse for byggeriet, da der jo er et stort behov for boliger i hovedstadsområdet til unge og børnefamilier, siger Kent Magelund, borgmester i Brøndby Kommune, i en pressemeddelelse. 

De to kommuner har arbejdet tæt sammen om, hvordan interesserede investorer kan omdanne erhvervsområdet op til jernbanen til et blandet boligområde. Nu er der bundet en sløjfe på projektet, og det er blevet politisk vedtaget af politikerne i Brøndby og Glostrup Kommune. 

Resultatet er, at der er givet grønt lys til, at der må bygges etage- og rækkehusboliger i to-seks etager på Banemarksvej. Investorer ønsker at bygge i omegnen af 530 boliger; de fleste af disse er etageboliger og cirka 50 er rækkehuse. 

Det er op til investorerne, hvornår de går i gang, og dermed hvornår man vil kunne se de første byggerier i området.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.218