23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra OBG Gruppen, Niras og Kuben Management

OBG Gruppen
Peder Hovgaard Øder, bygningsingeniør, er udnævnt til produktionsdirektør i OBH-Gruppen med ansvar for den samlede produktion. Peder har hidtil været projektchef, bygherrerådgiver og teamleder i virksomheden, og kender derfor allerede organisationen særdeles godt. Peder har i en årrække været i totalentreprenørbranchen og efterfølgende rådgiverbranchen, hvorfra han har hentet en stor ledelseserfaring og indsigt i byggeriet.Med udnævnelsen udgør OBH-Gruppens daglige direktion nu direktør Lars Danielsen, salgsdirektør Carsten Gregersen, økonomidirektør Kim Nansdal samt produktionsdirektør Peder Hovgaard Øder.

Niras
Jeanetta Avtanska, 33 år, er ansat som bygherrerådgiver hos Niras og kommer fra en stilling som byggesagsbehandler i Center for Bygninger, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune.

Jeanetta er cand.techn. og har også erfaring fra Københavns Kommunes bygherreenhed Byggeri København (ByK), hvor hun assisterede det Strategisk Partnerskabs (SP) projektleder med at udarbejde analyser og udføre strategier.

Ligeledes har Jeanetta A været med til at planlægge og styre to store skoleprojekter om kapacitetsudvidelse, modernisering og helhedsrenovering isamarbejde med Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF), Københavns Ejendomme og Indkøb (KEID) samt ByKs strategiske partner - TRUST i dialog med rådgivere, entreprenører, bestillerforvaltninger og øvrige involverede parter.

Læs også: Tretrinsraket til 2 milliarder indsnævrer rådgiverfeltet


Kuben Management
Esther Bernhard Clemmensen, arkitekt og bygningskonstruktør, er ansat som DGNB-konsulent i afdelingen for Bæredygtighed og Byggeri i København.

Esther er endvidere certificeret inden for bæredygtighed, projektering og BIM og har senest været ansat hos AART architects og Cornelius Vöge, og hendes tidligere erfaringer spænder vidt fra renoveringsopgaver og hospitalsbyggeri til Tivolis Koncertsal og H.C. Andersens Museum, ligesom hun har stor erfaring med internationale projekter, særligt inden for det tyske og schweiziske marked.

Jesper Bøje Pedersen, civilingeniør, er ansat som projektchef på Kuben Managements Kolding-kontor er efter at have været tilknyttet virksomheden som konsulent siden februar 2019. Jesper har hovedsageligt arbejdet med udvikling og ledelse i byggebranchen i de seneste 25 år. Hos Kuben Management skal Jesper primært arbejde med projektudvikling, men løser også bygherrerådgivningsopgaver.

Thomas Schou, konstruktør, er også blevet ansat på Kuben Managements kontor i Kolding. Thomas har en baggrund som tømrer og har flere års erfaring som projekt- og byggeleder fra både entreprenør- og rådgiverbranchen. Senest har han været projektleder hos ÅF.

Hos Kuben Management er Thomas ansat som bygherrerådgiver med primært fokus på opgaver som bygherrekontrollant i udførelsesfasen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172