23948sdkhjf

Nyt om navne

By og Havn
Ingvar Sejr Hansen, cand.scient., er pr. 1. februar ansat som ny udviklings- og salgsdirektør i By & Havn. Han afløser nuværende udviklings- og salgsdirektør, Michael Soetmann, som går på pension efter sommerferien.

Som udviklings- og salgsdirektør for By & Havn skal Ingvar Sejr Hansen stå i spidsen for den igangværende byudvikling i Nordhavn og Ørestad, samt gennemføre udviklingen af Stejlepladsen, Vejlands Kvarter og projektet Lynetteholm. Ingvar Sejr Hansen har lang erfaring med udviklingsplaner og byggeri fra sine tidligere ansættelser som planchef i Københavns Kommune (2010-2017) og senest som vicedirektør for By-, Kultur- og Miljøområdet i Frederiksberg Kommune.

NCC
Bjørn Christensen, 42 år, er er ansat som områdedirektør for NCC Building i Nordjylland, hvor han får ansvar for NCC’s byggeriafdeling i Nordjylland og NCC’s renoveringsaktiviteter i Jylland. Han er oprindeligt uddannet tømrer og stod i lære i Vrå.

Med tømreruddannelsen i bagagen læste han videre til civilingeniør med speciale i byggeledelse, og efter endt uddannelse gik han i 2006 direkte til NCC Nord, hvor han har været siden.

Bjørn har fra 2014 siddet i ledergruppen i NCC i Nordjylland, hvor han blandt andet har haft ansvar for tilbud, store projekter og egenproduktion, hvor alene egenproduktion har omkring 80 ansatte inden for beton, murer og tømrer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125