23948sdkhjf

Ny Cowi-direktør er tidligere Cowi-direktør

Cowis direktion får nyt medlem med fokus på forretningsudvikling

Tidligere direktør for Cowi i Danmark Jens Christoffersen er netop blevet udpeget til rådgivningsvirksomhedens direktion. I sin nye rolle skal Jens Christoffersen styrke Cowis indsats inden for forretningsudvikling, innovation, kunder og vækst.

De seneste tre år har Jens Christoffersen blandt andet stået i spidsen for at optimere Cowis processer inden for digitalisering og kvalitetsstyring. Som nyt medlem af Cowis direktion får han et særligt ansvar for forretningsudvikling.

Administrerende direktør i Lars-Peter Søbye glæder sig over Jens Christoffersens indtræden i direktionen:

- Jens har 20 års erfaring fra Cowi, herunder mange år som leder, et stærkt personligt drive og stor gennemslagskraft i organisationen. I sin tidligere rolle som direktør for Cowis danske forretning har han demonstreret sin evne til at styrke kunderelationer, vinde nye store projekter og øge væksten. I de seneste år har han vist, at han kan udvikle og effektivt implementere store organisatoriske projekter på tværs af forretningen, siger Lars-Peter Søbye i en pressemeddelelse.

Kræver et større set-up
Udvidelsen af direktionen er også en afspejling af Cowis vækst i de seneste år: Virksomheden er vokset støt og med opkøbet af Arkitema Architects, favner virksomheden en større organisation og et mere differentieret marked end tidligere.

- Vi skal ganske enkelt være endnu mere på tæerne og styrke vores positioner i alle markeder for fortsat at vinde de store projekter. Samtidig skal vi hele tiden forbedre vores eksekvering og konkurrenceevne, forklarer Lars-Peter Søbye.

Jens Christoffersen ser frem til de nye muligheder, der venter forude:

- Det har været spændende og særdeles lærerigt at arbejde med både linjeledelse og forretningsudvikling de seneste tyve år. Jeg er dybt taknemmelig for samarbejdet med mine dygtige, dedikerede kolleger gennem årene. Jeg har en særlig passion for at drive innovation og forretningsudvikling og sammen med kunder udvikle løsninger, der gør en reel forskel i verden.

Cowis direktion består fremover af:

Adm. direktør Lars-Peter Søbye, driftsdirektør Rasmus Ødum, direktør for forretningsudvikling Jens Christoffersen og finansdirektør Tomas Bergendahl.

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.238