23948sdkhjf

Malmos er opkøbt af franskmænd

Den danske landskabsvirksomhed Malmos A/S slutter sig til franske idverde, der er blandt Europas største anlægsgartnere og landskabsentreprenører

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Her fremgår det, at Malmos beholder sit hovedkontor i Roskilde og vil fortsætte under sit eksisterende brand.

Samtidig fortsætter Malmos i sin nuværende organisering med samme direktion, ledelse og medarbejdere.

De nuværende ejere af Malmos bliver medejere i idverde sammen med andre ledere i koncernen.

- At blive en del af idverde er en vigtig strategisk milepæl for Malmos. Som den førende europæiske landskabsvirksomhed får vi mulighed for at positionere os endnu stærkere på det danske marked og tilbyde vores kunder flere ydelser og specialkompetencer. Vi slutter os stolt til en familie med stærke værdier, samme passion for landskaber og grønne byrum samt en meget dygtig ledelse, som vi glæder os til at arbejde tæt sammen med, siger adm. direktør i Malmos Morten Dohrmann Hansen. 

Hos idverde betegner adm. direktør Herve Lancon opkøbet som endnu et vigtigt skridt i vækststrategien: 

- Denne udvikling er endnu et vigtigt skridt i idverde´s europæiske vækststrategi, hvor vi viser vores evne til at udse og udvikle alle de betydningsfulde markeder for anlæg og vedligeholdelse af grønne landskaber i Europa. Partnerskabet med Malmos-teamet giver os muligheden for at gå ind på det danske marked, som er et af de mest modne markeder i Europa, med støtte fra et stærkt talentfuldt og højt respekteret team, siger han. 

Herve Lancon uddyber, at idverde har kendt Malmos i "flere år", og at virksomhederne deler kerneværdier of visioner. 

Transaktionen forventes endeligt gennemført i første kvartal 2020, lyder det.

Kort om virksomhederne:

Malmos, der står bag landskabsudsmykningen på projekter som Aamager Bakke og Carlsberg Byen har cirka 100 ansatte og omsatte i 2018 for cirka 210 mio. kr. 

Idverde har hovedkontor i Paris og ejes af de ledende medarbejdere samt kapitalfonden Core Equity Holdings. Med mere end fem mia. kr. i omsætning og 7.000 medarbejdere er den blandt de største anlægsgartnervirksomheder i Europa og opererer i både Frankrig, Storbritannien, Holland og nu Danmark. 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.203