23948sdkhjf

Sygdom tvinger Anders til at sælge livsværk i fremgang

I 17 år har Anders Valentin Jensen levet med sclerose. Derfor har de senere års fremgang i hans virksomhed, Oksbøl Savværk og Trælast, både været en gave og en forbandelse, for stress forværrer hans sygdom, og derfor har han nu sat forretningen til salg.

Det skriver JydskeVestkysten.

Til avisen fortæller han, at det ellers er et dumt tidspunkt at sælge på. Siden Optimera i Oksbøl lukkede i efteråret, har Anders Valentin Jensen nemlig været ene om at drive byggemarked i området, og det har kunnet mærkes, siger han til avisen.

Oksbøl Savværk etablerede han i 2009, og for to år siden udvidede han forretningen med trælasten. Der er altså blevet mere at lave, og det er gået udover kroppen.

Jeg har ikke lavet fysisk hårdt arbejde i nogle år. Men jeg får det værre, når jeg får stress, siger Anders Valentin Jensen til JydskeVestkysten.

Savværksdirektøren håber på, at der kan laves en glidende overgang, hvor der i en periode er to ejere, og så slår han fast, at han ingen planer har om at søge førtidspension. Derimod vil han bruge den uddannelse som psykoterapeut, som han investerede i for nogle år siden.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.235