23948sdkhjf

Nyt om Navne

Alux
Anne Mette Schwensen er ansat intern salgssupporter i Alux. Hun er i januar startet sin oplæring på kontoret i Silkeborg. Anne Mette skal supportere i alle aspekter af salget, så det gælder både det direkte salg, forhandlersalget og eksporten.

Rockpanel
Anette Løff Hornung, 54 år, er ansat i en ny stilling som arkitektrådgiver hos facadeproducenten Rockpanel.

Anette kommer senest fra en stilling som area manager hos Equitone Fibre Cement, hvor hun fungerede som arkitekternes sparringspartner.

Fremover skal hun være konsulent for landets tegnestuer og inspirere til facadeløsninger.

Dansk Miljørådgivning
Helle Rise Jensen, civilingeniør, er ansat i afdelingen for industrimiljø i Jylland/Fyn hos Dansk Miljørådgivning i virksomhedens afdeling i Randers, hvor hun skal løse opgaver indenfor industrimiljø, støj og andre relevante arbejdsområder i DMR.

Helle kommer fra en stilling i Vesthimmerlands Kommune, hvor hun de seneste fem år har arbejdet med miljøsagsbehandling, herunder virksomhedstilsyn, miljøgodkendelser til virksomheder, jordforurening, jordvarmetilladelser, matrikulære sager, klagesager mm.

Rikke Bøgeskov Hyttel er udnævnt til afdelingsleder for Dansk Miljørådgivnings hastigt voksende afdeling for industrimiljø i Jylland/Fyn. Rikke vil således fremadrettet skulle medvirke til udvikle fagområdet og rådgivningsydelserne yderligere. Rikke har siden 1. maj 2019 været ansat i virksomheden som fagchef for industrimiljø og har en baggrund som rådgivende ingeniør fra blandt andet Rambøll.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141