23948sdkhjf

Entreprenør udvider ejerkredsen efter uheldig sag

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S udvider ejerkredsen med to nye selskaber. De nye medejere er henholdsvis Ocean Prawns A/S og TL-H Holding ApS, som nu ejer 50 procent af firmaet.

Fakta: Jens Møller Gudhjem A/S

Virksomheden blev grundlagt i 1946 af den 27-årige entreprenør, Jens Møller, der var kommet til Bornholm fra Venø sammen med sin far. I 1984 overdrog Jens Møller sit livsværk til den bornholmske entreprenør Hans Bech, som har stået i spidsen for virksomheden frem til 2015.

I 2014 fusionerede Jens Møller Gudhjem A/S med Edgar Nielsen & Søn Vognmands- og Entreprenørforretning ApS.

Det oplyser den bornholmske entreprenørvirksomhed i en pressemeddelelse.

Ifølge direktør Morten F. Q. Iversen er det kombinationen af faldende aktiviteter på Bornholm og en uheldig sag i København, der har tvunget selskabet til at opruste med en bredere ejerkreds for at bibeholde det igangsatte aktivitetsniveau på Bornholm og på Sjælland.

– Vi skal have lagt 2019 bag os, og have mere fokus på vores kernekompetencer og salgsarbejde. Med den nye ejerkreds får vi arbejdsro og mulighed for at optimere virksomheden såvel på Bornholm som på Sjælland, siger Morten F. Q. Iversen.

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem kom ud af 2018/19-regnskabet – der blev lukket med udgangen af juni – med et negativt resultat før skat på knap 7 mio. kr. af en bruttofortjeneste på 24 mio. kr. Virksomheden beskæftiger 70-80 ansatte alt efter sæson.

Optimistiske medejere

Bag partneren TL-H Holding ApS står bornholmeren Thomas Lind-Holm, som har siddet i Jens Møller Gudhjems bestyrelse i små to år.

– Qua mit arbejde i bestyrelsen og som ekstern konsulent for Jens Møller Gudhjem, har jeg et indgående kendskab til virksomheden, og ser derfor frem til at bidrage til udviklingen af det uforløste potentiale, siger han. 

Også underdirektør Daniel Barslund fra Ocean Prawns er optimist:

– Jeg har stor respekt for, når en virksomhed udviser rettidig omhu og agerer derefter. Jens Møller Gudhjem har eksisteret siden 1946, og har gennem årene bidraget aktivt til udviklingen af Bornholm og ikke mindst en lang række arbejdspladser. Jeg er sikker på, at vi i den nye ejerkreds kan styrke og polstre virksomheden til fremtiden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109